Moordspel

Cadeaubon Moordspel

cadeaubon_614819276
VANAF € 19,50 per team

Bedrag

Cadeaubon

Wil je een moordspel cadeau geven? Dan kun je een moordspel cadeaubon bestellen. Je betaalt de prijs van een moordspel inclusief de verzendkosten. Binnen enkele dagen ontvang je via post de cadeaubon. Op de bon staat voor de ontvanger een 100% kortingscode. De ontvanger kiest op de website het gewenste moordspel en vult bij de laatste stap in de bestelprocedure de kortingscode in.

Deelnemers

Een moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Je kunt vanaf verschillende locaties inloggen. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen. Per 4 personen ontvang je 1 account waarmee door maximaal 4 personen vanaf verschillende locaties ingelogd kan worden.

Duur

De duur van een moordspel is mede afhankelijk van het aantal deelnemers. Wanneer je met 12 personen aan een moordzaak werkt, ontdek je waarschijnlijk sneller de dader dan wanneer je met 2 personen bent. Meer informatie over de duur staat aangegeven bij het moordspel.

Beschikbaarheid

Een moordspel om thuis alleen of met een team op te lossen, kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Je hebt toegang tot de politie crime database tot je de zaak hebt volbracht.


KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2021

KVK: 34231158
© Copyright Inspective Crime Games 2021