Cadeaubon Moordspel

cadeaubon_614819276
VANAF € 19,50 per team

Bedrag

Cadeaubon

Geef een moordspel cadeau met onze cadeaubon. Je ontvangt de cadeaubon binnen enkele dagen via post. Op de bon staat voor de ontvanger een 100% kortingscode. De ontvanger kiest op de website het gewenste moordspel en vult bij de laatste stap in de bestelprocedure de kortingscode in.

Deelnemers

Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek. Met toegang tot de online crime database waarin je verdachten, camerabeelden, voertuigen en bewijs kunt opzoeken. Een moordzaak kun je alleen of met een team onderzoeken. Dit kan bij elkaar of online op afstand. Een moordzaak kan besteld worden voor 1 t/m 100 personen.

Duur

De duur van een moordspel is mede afhankelijk van het aantal deelnemers en de gekozen moordzaak. Onder elke moordzaak staat een gemiddelde duur aangegeven.

Beschikbaarheid

Een moordspel kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Je hebt toegang tot de politiedatabase tot je de zaak hebt volbracht.KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158