Voorwaarden

Op alle producten en aanbiedingen via de site van Inspective crime games zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn via onze website te lezen. Inspective crime games behoudt zich het recht voor, de voorwaarden te wijzigen.

Juistheid van gegevens

De grootste aandacht en zorg wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens. Inspective crime games hecht veel waarde aan de actualiteit en de betrouwbaarheid van de informatie. Inspective crime games kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typefouten binden Inspective crime games niet. Prijswijzigingen voorbehouden. Op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden

De website van Inspective crime games kan tevens links bevatten naar websites van derden. Inspective crime games is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze verbonden sites.

Onderlinge verwijzingen

Linken en verwijzen naar pagina’s van de Inspective crime games site mag altijd. Het web bestaat tenslotte onder andere bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Inspective crime games stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright

De site van Inspective crime games is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Inspective crime games is verkregen.