fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

88 Reviews van klanten

4.8 van de 5 sterren
  • 77
  • 10
  • 1
  • 0
  • 0
  • Beleving
    98%
  • Begeleiding
    98%
  • Prijs/kwaliteit
    98%
Zeer goed!
25.08.19
Toelichting
Wij hebben het heel leuk gehad. Het spel zit goed in elkaar en het is ontzettend leuk om te doen. Wij vonden de tijdlijn wat overbodig, maar anders dan dit was het echt heel erg leuk. Een aantal van onze groep riepen zelfs leuker dan een escaperoom. Ik heb persoonlijk geen ervaringen met escaperooms, dus dit kan ik niet beweren. Maar dit is absoluut een aanrader.
  • Beleving
    90%
  • Begeleiding
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Heel vermakelijk
24.08.19
Toelichting
We hebben dit gespeeld op de buurtbarbecue en iedereen vond het erg leuk. Het spel zit zeer uitgebreid in elkaar en je krijgt het idee dat het ook realistisch is. In het begin moesten wij er even in komen. Omdat het echt iets nieuws is, weet je aanvankelijk niet wat er van je wordt verwacht, maar dit werd al snel duidelijk gemaakt door een video. De reconstructievideo's geven direct een beeld van wat er met de slachtoffers is gebeurd. Het is erg mooi om te zien hoe je in het spel steeds een puzzelstukje ontdekt van wat er met de slachtoffers is gebeurd. Dit maakt het levensecht. Vergis je niet dat het als een escaperoom is en je verborgen hints moet zoeken. Deze zijn er niet, het is allemaal zeer realistisch.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Erg leuk teamuitje gehad!
19.08.19
Toelichting
Geweldig! Met een team van 9 collega's zijn wij bezig geweest met het onderzoek. Iedereen had een eigen rol en bijdrage en dat kwam allemaal goed samen. We hadden geen idee dat we zo veel konden en mochten onderzoek en dat er zo veel verschillende mogelijkheden waren. Heel leuk! Hier kijken wij zeker nog een lange tijd met een brede glimlach op terug.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
prima
18.08.19
Toelichting
we opende het pakket en de inhoud zag er netjes uit, de dossiers van de slachtoffers, het stappenplan enz. we dachten wel dat er acteurs ook bij ons kwamen maar dat was niet zo, dat vonden we wel jammer. ondanks dat wel een leuke tijd gehad.
  • Beleving
    80%
  • Begeleiding
    80%
  • Prijs/kwaliteit
    80%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Wat ons betreft een aanrader
18.08.19
Toelichting
We hebben Mamma Knows Best besteld en dat vonden wij ontzettend leuk. Op sommige momenten kwam het verhaal wel wat dichterbij omdat er een paar van onze groep zich konden herkennen in de profielen van de slachtoffers (hier kan ik natuurlijk niks over zeggen). Maar dat maakte het juist erg leuk. We hebben het goed naar onze zin gehad, wat ons betreft een aanrader.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Goede aanbeveling
17.08.19
Toelichting
Op aanraden van een goede kennis van ons hebben wij bij Inspective een spel besteld. Met een beetje voorkennis zijn we aan het onderzoek begonnen, maar het was boven onze verwachtingen. Wat is alles uitgebreid en tot ver in details uitgewerkt! Er zijn zo veel stappen die je kan ondernemen die soms op een dood spoor eindigen (wat natuurlijk in het echt ook zo is) en wat vaak wel tot een nieuwe stap in het onderzoek leidde. Wij waren onder de indruk en zouden het ook zeker aan anderen aanbevelen.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Goede kwaliteit, leuk thema
17.08.19
Toelichting
Wij hebben de traditie dat als iemand van onze vriendengroep voor langere tijd naar het buitenland gaan, we een themafeest als afscheidsfeest geven. Nu hebben we dus een moordthema als afscheidsfeest gedaan met ook een spel van jullie. Dit paste heel goed in ons thema, vooral van de goede kwaliteit waren we onder de indruk! Een feest om niet snel meer te vergetenn
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Goed
15.08.19
Toelichting
Goede ervaring met Inspective. Het pakket was snel in huis en het was netjes verpakt. Alles zag er heel professioneel uit en wij voelden ons echte rechercheurs.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Super leuk!
12.08.19
Toelichting
Echt super leuk! Een hele leuke avond gehad, we vonden het echt geweldig!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Goed vermaak
11.08.19
Toelichting
Gerald en ik hebben dit als verrassing bestelt voor onze zoon. Hij is afgelopen jaar geslaagd en wilde een killer-party. Wij dachten: wat past hier nou beter bij dan als surpriseparty op zoek te gaan naar een killer, haha. We hebben de jongens wat privacy gegeven, dus we hebben het spel zelf niet gespeelt. Ik en Gerald hebben af en toe wel even gekeken hoe het ging, ze leken het erg naar hun zin te hebben. Het pakket kon gelukkig discreet verpakt worden en het was snel geleverd.
  • Beleving
    90%
  • Begeleiding
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    90%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam