fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

157 Reviews van klanten

4.7 van de 5 sterren
  • 127
  • 24
  • 2
  • 3
  • 1
  • Beleving
    96%
  • Begeleiding
    96%
  • Prijs/kwaliteit
    96%
Leukste personeelsuitje ooit!
14.03.20
Toelichting
Ik heb nog nooit zo’n leuk personeelsuitje gehad. Al je collega’s zie je opeens in een ander licht. Heel leuk om meegemaakt te hebben
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Best lastig maar wel leuk
12.03.20
Toelichting
We waren misschien met wat weinig mensen. We hadden niet verwacht dat het spel zo uitgebreid zou zijn en zoveel materiaal had. Je kunt beter met minimaal 6 personen spelen, wij waren met 5. Wel heel erg leuk verder
  • Beleving
    90%
  • Begeleiding
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    90%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Zeer geschikt voor een teamuitje!
09.03.20
Toelichting
In ons bedrijf hebben we hele verschillende personen met grote leeftijdsverschillen maar dat was in dit spel geen probleem. Het spel is zo opgezet dat je goed met elkaar communiceert en dat er niemand buiten de boot valt. Echt een leuke teambuildings activiteit
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Ik ben fan!
08.03.20
Toelichting
Zeker voor herhaling vatbaar!! Heel erg spannend
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
leuk
08.03.20
Toelichting
Op aanraden van vrienden hebben wij deze box eens uitgeprobeerd, was echt heel erg gaaf en leuk
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Familieuitje
07.03.20
Toelichting
Ik heb dit gedaan met mijn familie tijdens een uitje, en dat was heel erg leuk.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Met dank aan de begeleiding een groot succes
07.03.20
Toelichting
Er staat op de website dat het voor 24 jaar en ouder is, maar onze tienerdochter wilde dit zo graag doen voor haar verjaardag. Wij hebben dit gevraagd bij de klantenservice en kregen een hele vriendelijke behulpzame medewerker aan de lijn. Ze hebben rekening gehouden met de jongere leeftijd en uiteindelijk met veel hulp hebben ze de zaak opgelost. Zonder de begeleiding was het misschien niet gelukt. Ondanks dat we wel begrijpen dat het bedoeld is voor volwassenen was dit toch heel erg gaaf!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Aanrader voor een geweldig vrijgezellenfeest
05.03.20
Toelichting
Ik organiseerde een vrijgezellenfeest voor mijn beste vriend, een echte true crime liefhebber. Hij vond het supergaaf en we willen het zelfs binnenkort nog een keer doen!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
het was leuk
02.03.20
Toelichting
het was spannend en uitdagend
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Uitdagend en spannend
01.03.20
Toelichting
Het is heel belangrijk om goed met elkaar te communiceren. Ondanks wat onderlinge meningsverschillen waren we aan het eind van de avond allemaal ontzettend blij met het resultaat en de leuke dag!!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam