fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

moordspel thuis logo

163 Reviews van klanten

4.8 van de 5 sterren
  • 136
  • 24
  • 1
  • 2
  • 0
  • Beleving
    96%
  • Begeleiding
    96%
  • Prijs/kwaliteit
    96%
Beste misdaadspel tot nu toe
18.01.20
Toelichting
We hebben met onze vriendengroep al meerdere misdaadspellen gedaan en dit is echt een van de beste tot nu toe!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Verslavend!!!
16.01.20
Toelichting
Mijn vrienden en ik willen echt meer spellen! Dit is echt super verslavend!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Uitgebreid en uitdagend en super spannend
10.01.20
Toelichting
Wat een uitdaging was dit. Wij dachten, als ervaren escape room-fanaten hebben we dit zo opgelost… nou, mooi niet! Het verhaal was uitgebreid, spannend en had een supertof einde!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
We willen meer!
10.01.20
Toelichting
Wij hebben met onze vriendengroep al twee zaken behandeld, en houden de website zeker in de gaten voor nieuwe zaken die nog uitkomen!!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geweldige activiteit voor onze nieuwjaarsborrel!
06.01.20
Toelichting
Jaarlijks organiseren wij voor een 60-tal medewerkers een nieuwjaarsborrel met diverse activiteiten, een dagvullend programma. Deze editie hebben wij als hoofdact een moordspel van jullie aangeboden - en de medewerkers vonden het fantastisch! De hele avond werd nog nagepraat over de activiteit en het dilemma aan het einde van het onderzoek. Wat ons betreft zeker een aanrader, ook met een grotere groep! Doordat er nu meerdere groepen de zaak aan het onderzoeken waren, ontstond er een rivaliteit en werd er over dezelfde personages nagesproken. Wat ons betreft een geweldige activiteit om te doen.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Gaaf!!
05.01.20
Toelichting
Echt een unieke ervaring, heel gaaf om te spelen met familie en vrienden
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Heel erg goed in elkaar gezet
05.01.20
Toelichting
Dit zat echt ontzettend goed in elkaar. Als echte spelletjesfanaten gingen we helemaal los op deze zaak, en tot het einde was het heel erg spannend. Zeker een aanrader.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Dit was echt gaaf!
04.01.20
Toelichting
We hebben meteen een nieuwe datum gepland voor een tweede spel!!! Heel cool!!!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
een spannend spel
03.01.20
Toelichting
Superleuk en spannend spel. We hebben genoten!
  • Beleving
    90%
  • Begeleiding
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    90%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
geweldige middag
30.12.19
Toelichting
Wij deden dit met collega’s, was heel erg leuk en we hebben ons urenlang vermaakt
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam