Moordspel

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 159 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 447 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 446 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 464 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 453 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 465 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 470 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 472 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 471 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 473 niet laden

191 Reviews van klanten

4.8 van de 5 sterren
  • 157
  • 29
  • 2
  • 2
  • 1
  • Beleving
    96%
  • Prijs/kwaliteit
    96%
Het enthousiasme straalde ervan af
20.05.21
Toelichting
Wij hebben als verrassing voor ons feest een moordzaak bij jullie geboekt en dit viel in erg goede aarde. Iedereen was razend enthousiast en heel fanatiek. Ook voor de mensen die nog niet van jullie gehoord hadden was het direct al duidelijk wat de bedoeling was van de activiteit. Erg leuk gedaan!
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Cool!
03.05.21
Toelichting
Ik had eerst een spel bij vrienden thuis gespeeld en daarna besloten ook een spel alleen te bestellen. Hier heb ik zeker geen spijt van, de spellen zijn heel cool.
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Favoriete mysterie game
14.04.21
Toelichting
Dit is een van onze favoriete mysterie games die je vanuit huis kunt doen. Het is uitdagend, spannend en zeer goed uitgewerkt. We hebben de huidige games nu gespeeld en zijn bij een nieuwe game weer zeker en vast van de partij.
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Erg geslaagd
28.01.21
Toelichting
Goede manier om in deze tijd alsnog een personeelsuitje te organiseren. Ze hebben als teams tegen elkaar gestreden en het was – ondanks de afstand – erg geslaagd.
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geweldige gezinsactiviteit
05.01.21
Toelichting
Wij hebben een spel met ons gezin incl aanhang gedaan op de zaterdagavond. Voor ons een geweldige activiteit die je in deze tijd nog samen kunt doen! Wij hebben een fantastische avond gehad, bedankt!
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Voor herhaling vatbaar
02.01.21
Toelichting
Voor ons Robijnen huwelijk hebben wij met de kids en aanhang een moordspel bij jullie geboekt. Wel ietwat langer mee bezig geweest, maar wilden dan ook alle mogelijk opties bekeken hebben. Voor ons voor herhaling vatbaar.
  • Beleving
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    90%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Zin in!
21.12.20
Toelichting
Gisteren besteld voor de kerstdagen en zojuist het pakket mogen ontvangen, ziet er supertof uit! We kunnen niet wachten om ermee aan de slag te gaan.
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Leuke uitdaging
20.12.20
Toelichting
Het was even een uitdaging maar het is ons gelukt. Er wordt nu nog steeds over nagepraat. Wij gaan volgend jaar zeker en vast weer een moordspel bij jullie spelen.
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geslaagd
16.12.20
Toelichting
Weliswaar op afstand maar desondanks een zeer geslaagde teambuildingsactiviteit
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Bedankt!
04.12.20
Toelichting
Suuuperbedankt voor dit geweldige spel en de toffe avond!
  • Beleving
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam








KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2021

KVK: 34231158
© Copyright Inspective Crime Games 2021