| Tel: +31(0)88-4080800

171 Reviews van klanten

4.7 van de 5 sterren
  • 138
  • 25
  • 2
  • 3
  • 1
  • Beleving
    96%
  • Begeleiding
    96%
  • Prijs/kwaliteit
    96%
WOW! Gewoon WOW!
19.06.20
Toelichting
Wat zijn wij onder de indruk van de kwaliteit van dit "spel". En ik zeg met opzet "spel" want je gaat gewoon bijna denken dat het echt is. Vooral de externe websites waar informatie op te vinden is. Ik heb een paar keer gehad dat ik twijfelde of het niet echte bedrijven zijn en dan dat je geheime inlog kunt vinden en zoveel meer. Ik wil dingen niet verpesten voor anderen dus ik zeg niets, maar onderschat het niet. Aan werkelijk waar ALLES is gedacht en er is geen enkel spoor waar je op uit kunt komen en dan niet aan gedacht is. Op alles krijg je een antwoord. Geen bots of automatische dingen, maar gewoon een e-mail met een dossiernummer als je op nieuw bewijs terecht bent gekomen. Echt heel erg echt en gewoon WOW!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Supercool concept
19.06.20
Toelichting
Wat zit dit ontzettend goed in elkaar zeg! Ik heb alleen een solo moordspel gedaan en het is echt heel erg gaaf om te doen. Inderdaad zeer realistisch en heel erg uitgebreid. De eerste keer dat ik op de website was schrok ik heel even van de hoeveelheid aan bewijsmateriaal, maar jeetje wat is dit gaaf! Je wordt al direct na de introductievideo in het verhaal gezogen. De directeur van de nbrd vertelt je wat je te doen staat en wie er vermoord is en dan ga je direct van start. Zeer overzichtelijk en gewoon heel erg gaaf. Ik ben in totaal vier avondjes aan het speuren geweest, verdeeld over drie weken en ik kan niet wachten op een volgende zaak zodat ik weer aan de slag kan. SUPER concept.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Genoten!
19.06.20
Toelichting
Wij hebben genoten met z'n tweetjes van een solo moordzaak. Wij hebben intensief onderzoek gedaan en zijn er vol in los gegaan. Achteraf hebben we spijt dat we dit gedaan hebben. We waren hierdoor na drie dagen gewoon klaar met het onderzoek, terwijl je een maand de tijd hebt. Mijn man zei al dat we de volgende gewoon de tijd voor moeten nemen. Je krijgt ook achteraf een conclusierapport en ... nog meer, maar ik wil het niet verpesten voor anderen, maar toen hadden we door dat we eigenlijk nog een paar hele coole dingen over het hoofd hebben gezien. Het maakt niet heel veel uit want we hebben het met succes volbracht, maar toch is het wel jammer want het zijn wel echt coole dingen. Dus volgende nemen we wat meer de tijd. Langer genieten ;)
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Heel erg gaaf!!!!!!
18.06.20
Toelichting
Ik heb nog nooit zoiets gaafs meegemaakt en ik kan denk ik wel zeggen dat ik alles wat er te vinden is op het gebied van moordspelen, misdaad en puzzelboxen wel gedaan heb. Maar deze steekt er wel met kop en schouders bovenuit. Niet dat de andere niet leuk zijn, want dat zijn ze zeker (op een paar slechte na), maar dit is gewoon echt heel erg echt. Ik was eerst nogal sceptisch, zovelen zeggen dat ze realistisch zijn, maar dit zit zo goed in elkaar en telkens weer ontdek je nieuwe aanknopingspunten en vooral dat je dan ook als je extern nieuwe namen ontdekt, ook deze kunt opzoeken in de database. Echt heel erg gaaf gedaan. Absoluut een aanrader!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Online moordzaak
16.06.20
Toelichting
Een erg leuk spel. Zeer uitgebreid met heel veel invalshoeken die te onderzoeken zijn. Wij hebben een heel bewijsmuur in onze kamer gemaakt (met het echte dossier dat we erbij besteld hebben). Het maakt het net echt. Wij voelden ons toch wel stiekem als Clair uit Homeland (hihi). Je moet wel rekening houden dat je dus niet in 1 avondje klaar bent. Misschien dat dit wel te doen is, maar dan ben je wel rete slim lijkt mij. Wij zijn een paar avonden bezig geweest. We hebben wel een weekje pauze gehad omdat we die week heel druk waren. We waren even bezorgd dat we niet voldoende tijd hadden om door te gaan, dus een mail gestuurd hierover. Geen probleem, ze hebben account gewoon even op pauze gezet. Super service!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Heel erg leuk spel
10.06.20
Toelichting
Wij hebben een erg leuk moordspel gedaan. Zit heel goed in elkaar en lekker uitgebreid. Verhaal is ook erg leuk. Goed bedacht dit.
  • Beleving
    90%
  • Begeleiding
    80%
  • Prijs/kwaliteit
    90%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Niet te omschrijven
07.06.20
Toelichting
What just happened here? Ik kan werkelijk niet omschrijven wat ik de afgelopen week heb meegemaakt. Ik ben vorige week met een online moordspel gestart en ik werd er zeg maar ingezogen. Echt helemaal opgezogen in het spel. Ik was volledig hooked. Totaal verslaafd ben ik avonden achter elkaar bezig geweest. Het was zo erg dat ik overdag op mijn werk alleen nog maar over moord en doodslag kon praten en ik iedereen die het maar horen wilde, vertelde over dit geweldige spel. Ik heb echt nog nooit zoiets cools meegemaakt. De eerste keer openen dacht ik even wtf wat zit hier veel in! En voor je het weet ben je dat vergeten en zit je zo in het verhaal. Dat dagboek!!!!! Creepy, nasty, idioot ziek, maar hemel wat gaaf! Echt een onvergetelijke ervaring. Ik denk dat ik eens per kwartaal zo'n week moet plannen. Dus schiet eens op met het volgende spel graag!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Wat een spanning!!
01.06.20
Toelichting
Het was spannend tot de laatste minuut, zouden we het oplossen?? Uiteindelijk is het ons gelukt!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
voor herhaling vatbaar
30.05.20
Toelichting
Door deze coole moordspellen ben ik helemaal geïnteresseerd geraakt in misdaadseries en cold cases. Echt tof gedaan en het zit super goed in elkaar. Je leert de slachtoffers kennen en je wil gewoon de dader vinden. Wij zaten bij het einde als kleine kinderen tegen het scherm met de beveiligingsbeelden te schreeuwen. Echt heel tof.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
spannend en leuk gedaan
28.05.20
Toelichting
wij vonden het erg leuk dat er begeleiding was tijdens het spel dat maakte het heel erg spannend
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam