fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

93 Reviews van klanten

4.9 van de 5 sterren
  • 83
  • 9
  • 1
  • 0
  • 0
  • Beleving
    98%
  • Begeleiding
    98%
  • Prijs/kwaliteit
    98%
geweldig
13.10.19
Toelichting
in 1 woord: geweldig. Jong en oud deden leuk mee, het mooie is dat iedereen hier fanatiek aan mee kan doen en niet met bijvoorbeeld een zeskamp dat alleen de snelste of sterkste mensen het goed doen. Was een leuke invulling voor een gemixte groep en zorgde er onbedwongen voor dat iedereen contact met elkaar maakt en niet altijd dezelfde bij elkaar zitten
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
We hebben ons goed vermaakt
12.10.19
Toelichting
Het was een leuke dag, hebben veel gelachen en waren heel fanatiek. Meestal is ons team meer bezig met gezellig praten dan met de activiteit die geregeld is tijdens een teamuitje maar dat was dit keer niet zo. Uiteindelijk was iedereen heel fanatiek en was iedereen ook door hun eigen taak erbij betrokken. Wat ons betreft zeker een aanrader voor een teamuitje
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geweldig
10.10.19
Toelichting
We hebben echt een geweldige avond gehad met ons teamuitje. Bedankt voor de leuke avond en de goede begeleiding, we komen zeker nog eens bij jullie terug. Het team heeft de hele avond nagepraat over het moordspel en het heeft veel teweeg gebracht. Wat ons betreft zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Topproduct!
06.10.19
Toelichting
Boven verwachting, tot ver in detail uitgewerkt, zat heel goed in elkaar!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Goede aanrader
02.10.19
Toelichting
Voor ons teamuitje waren we op zoek naar een nieuwe activiteit dat we nog nooit eerder hadden gedaan. Vrienden van mij hadden eens een spel bij jullie gespeeld en dat was volgens hun heel indrukwekkend dus heb ik deze ook geboekt voor ons teamuitje. Ondanks de positieve verhalen die we hoorden en onze verwachtingen misschien wat hoger lagen, is dit ook zeker waar gemaakt. Indrukwekkend hoe veel informatie er beschikbaar is en hoe veel stappen je achter elkaar kan zetten. Bedankt voor de leuke activiteit.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Gave spellen!
01.10.19
Toelichting
We hebben zo'n 2 maanden geleden een spel bij jullie besteld en dat vonden we zo gaaf dat we direct de volgende dag het andere spel hebben geboekt. Ook deze was weer erg leuk, nu werd het toch wel tijd voor een review dacht ik zo. We hopen dat er snel weer nieuwe spellen bij komen dan zijn wij van de partij
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Spannende avond
01.10.19
Toelichting
We vonden het heel spannend en zeker voor herhaling vatbaar. Op een gegeven moment zaten wij er helemaal in en was werkelijk waar alles verdacht, ook schrokken we van ieder geluid die wij hoorde. We gaan zeker nog eens bij jullie boeken.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Leuke familiedag
30.09.19
Toelichting
Voor de familiedag hebben we een moordspel bij jullie geboekt en een misdaadspel voor de kids. Hier waren we beiden uren zoet mee. De kinderen kunnen nergens anders meer over praten en wij hebben ook erg gelachen en elkaar op een andere manier leren kennen. Het was een erg geslaagde dag en misschien doen we dit volgend jaar wel weer maar dan natuurlijk het andere moordspel.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Leuk en spannend
22.09.19
Toelichting
We hebben de spanning vooraf goed opgebouwd en iedereen lekker gemaakt met dat we een spannende actitviteit gingen doen. Dit moest natuurlijk nog wel waar gemaakt worden maar dat is zeker gelukt! We speelden het spel in een vakantiehuisje en bij iedereen die voorbij liep of een auto dat voorbijkwam, was iedereen bang dat er iets ging gebeuren. De spanning zat er goed in en hier praten we vast nog lang over na. Bedankt ook voor de goede begeleiding, we vonden het erg leuk en spannend!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geschikt voor grote groep
22.09.19
Toelichting
Voor ons bedrijfsfeest hebben wij ditmaal gekozen voor een moordthema met oa het oplossen van de moordzaken. Voor circa 30 man hebben wij driemaal dezelfde zaak bij jullie geboekt. Dit werkte verrassend goed. De teams waren allen fanatiek en maakten hier een competitie van. Uiteindelijk hadden de teams bij het diner ook veel met elkaar te bespreken over wat zij zojuist hadden gedaan. Wij twijfelden vooraf om dezelfde of verschillende zaken te boeken. Dezelfde zaken oplossen werkte bij onze groep juist positief. Een leuke optie om de andere moordzaak eens met een vrienden- of familiedag te spelen.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam