fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

157 Reviews van klanten

4.7 van de 5 sterren
  • 127
  • 24
  • 2
  • 3
  • 1
  • Beleving
    96%
  • Begeleiding
    96%
  • Prijs/kwaliteit
    96%
Goede verhaallijn
07.12.19
Toelichting
Voor ons teamuitje hebben wij een spel bij jullie geboekt. We vonden het een lastige keuze om voor een verhaallijn te kiezen, waar wij nog niet veel van mochten weten vooraf. Op advies van jullie collega gekozen voor dit moordspel gekozen en we vonden het fantastisch. Bedankt voor de geweldige middag.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Leuk
06.12.19
Toelichting
Sommige hadden wat bier op, die vonden het moeilijk. Maar dat is ook niet heel vreemd als je focus ergens anders ligt ;) De andere die dat niet hadden, vonden het erg leuk en waren heel fanatiek.
  • Beleving
    60%
  • Begeleiding
    80%
  • Prijs/kwaliteit
    60%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geweldig!
03.12.19
Toelichting
Ongelovelijk hoe gedetailleerd dit was! Wij hebben vaker een moordspel gespeeld (stadsspel) maar dat is niet te vergelijken met dit. We waren onder de indruk en gaan misschien nog eens bij jullie boeken in de toekomst.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Fantastische avond!
03.12.19
Toelichting
In combinatie met een private dining hebben wij een fantastische avond gehad!
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Tof concept
27.11.19
Toelichting
Met onze vaste escape-room-club hebben wij ons eens gewaagd aan een spel van jullie. Wat een tof concept is dit! We dachten dat het net zoiets was als een escape room, maar het was een stuk uitgebreider en gedetailleerder. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Positieve verassing
26.11.19
Toelichting
Ik wist niet zo goed wat we konden verwachten. Ik was eigenlijk op zoek naar een moordspel met een acteur maar dat was helaas nergens op een korte termijn beschikbaar. Na wikken en wegen toch voor jullie moordspel gekozen omdat dat wel snel geleverd kon worden. Achteraf gezien was een acteur ook wel overbodig geweest, er zaten namelijk al een hoop personages (acteurs?) verwerkt in het spel en het was toch erg spannend dus ik was positief verast.
  • Beleving
    90%
  • Begeleiding
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    90%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Leuk, spannend en goede begeleiding
25.11.19
Toelichting
Wegens een strak dagprogramma waren wij op zoek naar een activiteit voor maximaal 3 uur. Nadat ik telefonisch contact had met een collega van jullie over de mogelijkheden, hebben wij besloten een moordspel bij jullie te boeken. Wij hebben duidelijke instructies van jullie ontvangen hoe de teams het spel in 3 uur kunnen oplossen en dat was zeer nuttig! Dankzij de extra tips en de goede begeleiding is het op het nippertje gelukt en waren alle teams in ongeveer 3 uur klaar. Bedankt voor deze geweldige middag en de fantastische begeleiding.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geweldig! Wordt vervolgd...
21.11.19
Toelichting
Geweldig! Niet iedereen was even bij de les (door een afleiding van bier e.d.), maar ondanks dat hebben wij ons zeer goed vermaakt. Het was wel jammer dat de minder serieuze (lees: aangeschoten) collega’s het bedrukten voor de wél fanatiekelingen, maar we hebben onderling met de serieuze spelers al plannen gemaakt om binnenkort nog eens een nieuwe poging bij jullie te wagen en wel volop in het onderzoek te duiken. Wordt vervolgd…
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
We hebben ons allen goed vermaakt met het moordonderzoek.
19.11.19
Toelichting
We hebben ons allen goed vermaakt met het moordonderzoek. Ik heb wel eens vaker documenten van de politie gezien, dit leek echt als twee druppels water. Iedereen werd in het onderzoek gezogen – ook diegenen die soms iets minder fanatiek met spellen zijn.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Indrukwekkend
11.11.19
Toelichting
Wat een indrukwekkende activiteit was dit! We waren allemaal super fanatiek en hebben ons vastgebeten in het onderzoek, met een goed resultaat. Wat ons betreft het leukste teamuitje dat we tot nu toe hebben meegemaakt. Misschien komen we volgend jaar wel terug…
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam