fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

moordspel thuis logo

98 Reviews van klanten

4.7 van de 5 sterren
  • 78
  • 17
  • 1
  • 2
  • 0
  • Beleving
    96%
  • Begeleiding
    96%
  • Prijs/kwaliteit
    96%
Indrukwekkend
11.11.19
Toelichting
Wat een indrukwekkende activiteit was dit! We waren allemaal super fanatiek en hebben ons vastgebeten in het onderzoek, met een goed resultaat. Wat ons betreft het leukste teamuitje dat we tot nu toe hebben meegemaakt. Misschien komen we volgend jaar wel terug…
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Aanrader
09.11.19
Toelichting
Voor de vriendengroep hebben wij dit als verrassingsactiviteit georganiseerd. Er werd het hele vriendenweekend nagepraat over het moordspel. We vonden het ontzettend leuk om te doen, zeker in de bungelow die we huurden. Wat ons betreft zeker een aanrader.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Wederom goed!
03.11.19
Toelichting
Wederom hebben wij ons goed vermaakt met een moordspel van jullie. We hebben met de vriendengroep nu beide moordspellen gespeeld en spelen ook graag de volgende. Weten jullie wanneer het volgende spel te spelen is? Wij zijn in ieder geval van de partij.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Leuk
30.10.19
Toelichting
We hadden een moordspel bij jullie geboekt voor op de familiedag. Uiteindelijk konden er toch meer dan we hadden verwacht en waren we met 16 man. Dit was wel iets te veel, maar het staat natuurlijk ook niet voor niets op jullie website dat een groep tot maximaal 12 man kan. Wij vonden het wel heel leuk om te doen. Mochten we nog een keer bij jullie boeken dan nemen we zeker 2 spellen bij dit aantal.
  • Beleving
    80%
  • Begeleiding
    90%
  • Prijs/kwaliteit
    90%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Te veel
30.10.19
Toelichting
Wij wilde een spel met zn tweetjes doen en daar ging het al mis op de website, ik kon niet twee personen kiezen, ik moest 6 kiezen. Toen we wilde starten met het spel en het dossier opende schrokken we ons rot. Het zag er geweldig uit, maar het was veel te veel voor met zn tweetjes te doen. Het is ons uiteindelijk wel gelukt, want het verhaal word wel duidelijk als je aan het spelen bent, maar met veel moeite en inspanning. Ik vindt het een ontzettende domper en wat een teleurstelling was dit. Je denkt een leuke avond te hebben. We hadden er echt heel erg naar uitgekeken, maar dit moet je echt met minimaal 5 man doen, het is te veel informatie en bewijs. Dit moet er eigenlijk bij gezegt worden! Ik geef nog 2 sterren omdat het er wel cool en echt uit zag en goed in elkaar zit, meer geef ik niet want dit was echt een teleurstelling.
  • Beleving
    40%
  • Begeleiding
    40%
  • Prijs/kwaliteit
    40%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
  • Inspective Crime 31.10.19
    Beste Marie,

    Hartelijk dank voor de review. Wij begrijpen dat het teleurstellend is als u op zoek bent naar een spel voor 2 personen en ons moordspel te veel informatie voor 2 personen bevat. Onze moordzaken zijn geschikt voor groepen vanaf 6 personen en hebben voor 2 personen inderdaad te veel bewijsmateriaal om in 3,5 uur op te kunnen lossen. Om deze reden kunt u op onze website ook alleen vanaf 6 personen selecteren. Het is jammer dat u gedurende het moordspel niet heeft aangegeven dat u slechts met 2 personen was, dan hadden wij met u tot een passende oplossing kunnen komen.

    Met vriendelijke groet,
    Inspective Crime Games
geweldig
25.10.19
Toelichting
in 1 woord: geweldig. Jong en oud deden leuk mee, het mooie is dat iedereen hier fanatiek aan mee kan doen en niet met bijvoorbeeld een zeskamp dat alleen de snelste of sterkste mensen het goed doen. Was een leuke invulling voor een gemixte groep en zorgde er onbedwongen voor dat iedereen contact met elkaar maakt en niet altijd dezelfde bij elkaar zitten
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
We hebben ons goed vermaakt
22.10.19
Toelichting
Het was een leuke dag, hebben veel gelachen en waren heel fanatiek. Meestal is ons team meer bezig met gezellig praten dan met de activiteit die geregeld is tijdens een teamuitje maar dat was dit keer niet zo. Uiteindelijk was iedereen heel fanatiek en was iedereen ook door hun eigen taak erbij betrokken. Wat ons betreft zeker een aanrader voor een teamuitje
  • Beleving
    80%
  • Begeleiding
    80%
  • Prijs/kwaliteit
    80%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Geweldig
21.10.19
Toelichting
We hebben echt een geweldige avond gehad met ons teamuitje. Bedankt voor de leuke avond en de goede begeleiding, we komen zeker nog eens bij jullie terug. Het team heeft de hele avond nagepraat over het moordspel en het heeft veel teweeg gebracht. Wat ons betreft zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
Te moeilijk
17.10.19
Toelichting
Er waren teamgenoten die het leuk vonden, maar ik vondt het te moeilijk. Het was mij echt te ingewikkeld. Veels te veel links naar bewijs. Voor elke bon kon je dan weer kijken of er ook beveiligingbeelden van waren en je moest dan zelf aller verbanden leggen. Ik vroeg via mail of het slachtoffer nu nog steeds een goede relatie had met haar beste vriend omdat dit voor haar moord zo was. En ik kreeg een reactie die ik wat raar vondt, iets van dat ze niet meer leeft dus dat dit niet aan de orde is ofzo. Beetje vaag. Wat mij betreft geen aanrader dus.
  • Beleving
    40%
  • Begeleiding
    40%
  • Prijs/kwaliteit
    40%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam
  • Inspective Crime 18.10.19
    Beste Leroy,

    Hartelijk dank voor je review. Het is erg spijtig om te horen dat onze moordzaak voor jou niet geschikt was. Wij vinden het erg jammer dat je er niet zo veel plezier aan hebt kunnen beleven.

    Met vriendelijke groet,
    Inspective Crime Games
Goede aanrader
08.10.19
Toelichting
Voor ons teamuitje waren we op zoek naar een nieuwe activiteit dat we nog nooit eerder hadden gedaan. Vrienden van mij hadden eens een spel bij jullie gespeeld en dat was volgens hun heel indrukwekkend dus heb ik deze ook geboekt voor ons teamuitje. Ondanks de positieve verhalen die we hoorden en onze verwachtingen misschien wat hoger lagen, is dit ook zeker waar gemaakt. Indrukwekkend hoe veel informatie er beschikbaar is en hoe veel stappen je achter elkaar kan zetten. Bedankt voor de leuke activiteit.
  • Beleving
    100%
  • Begeleiding
    100%
  • Prijs/kwaliteit
    100%
Toon meer
0 van 0 personen vonden deze review behulpzaam