Moordspel

De Moordzaken

Fatal Attraction

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden. Ook Sam heeft ooit eenzelfde envelop ontvangen, de dag voordat hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer in een doos kreeg thuisbezorgd. Wat is de connectie tussen deze slachtoffers?

1 T/M 12 PERSONEN
Vanaf:

€ 19,50 per team


Trust is a dangerous game

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder. Waarom is zij vermoord en wat heeft haar moord te maken met de man die tijdens het verkeersongeval om het leven is gekomen?

1 T/M 12 PERSONEN
Vanaf:

€ 29,50 per team


Practice makes perfect

Een kistje met hierin een notitieboek en polaroidfoto's wordt achtergelaten bij een politiebureau. De inhoud van het notitieboek bevat akelige aantekeningen en schetsen van vastgebonden vrouwen. De notities en de foto's brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht. Waarom zijn deze vrouwen ontvoerd en is het laatste slachtoffer te vinden, voor het te laat is?

1 T/M 12 PERSONEN
Vanaf:

€ 39,50 per team


Cadeaubon Moordspel

Wil je een moordspel cadeau geven? Bestel een moordspel cadeaubon.

1 T/M 12 PERSONEN
Vanaf:

€ 19,50 per team


Payback's a bitch

Afgelopen zomer heeft Stephan de Groot op zijn werk zelfmoord gepleegd. Twee maanden later heeft Ewout van Bakkum op zijn werk, op vergelijkbare wijze, ook zelfmoord gepleegd.

1 T/M 12 PERSONEN
Vanaf:

€ 39,50 per team


Silence is golden

Thomas Volleman is in 2015 tijdens een inbraak in zijn woning vermoord. De dader is nooit gevonden. Vijf jaar na zijn dood, komt zijn 16-jarige dochter bij de politie een kinderboek brengen.

1 T/M 12 PERSONEN
Vanaf:

€ 29,50 per team

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2021

KVK: 34231158
© Copyright Inspective Crime Games 2021