De Moordzaken

Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek met toegang tot de politiedatabase met verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het fysieke politiedossier.

Fatal Attraction

4,8/5


Bekijk moordspel

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Vanaf:

€ 19,50 per stuk

Bestellen
Trust is a dangerous game

4,9/5


Bekijk moordspel

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Vanaf:

€ 29,50 per stuk

Bestellen
Mamma knows best

4,9/5


Bekijk moordspel

Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Zij was geposeerd alsof zij nog in leven was. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden ...

Vanaf:

€ 39,50 per stuk

Bestellen
Practice makes perfect

4,7/5


Bekijk moordspel

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Vanaf:

€ 39,50 per stuk

Bestellen
Moorddossier met cadeaubon

4,9/5Wil je een moordspel inclusief moorddossier cadeau geven? Bestel een moordspel cadeaubon inclusief moorddossier.

Vanaf:

€ 39,00 per stuk

Bestellen
Cadeaubon Moordspel

4,9/5Wil je een moordspel cadeau geven? Bestel een moordspel cadeaubon.

Vanaf:

€ 19,50 per stuk

Bestellen