| Tel: +31(0)88-4080800

De Moordzaken

Ontmasker de dader in een realistisch moordspel. Met toegang tot de online crime database waarin je verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's kunt opzoeken. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Het moordspel kan volledig online of bij elkaar plaatsvinden. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier te bestellen. Een moordspel is ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje op afstand of bij elkaar.

Fatal Attraction

4,8/5


Bekijk moordspel

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden. Ook Sam heeft ooit eenzelfde envelop ontvangen, de dag voordat hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer in een doos kreeg thuisbezorgd. Wat is de connectie tussen deze slachtoffers?

Vanaf:

€ 19,50 per team

Trust is a dangerous game

4,8/5


Bekijk moordspel

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder. Waarom is zij vermoord en wat heeft haar moord te maken met de man die tijdens het verkeersongeval om het leven is gekomen?

Vanaf:

€ 29,50 per team

Practice makes perfect

4,7/5


Bekijk moordspel

Een kistje met hierin een notitieboek en polaroidfoto's wordt achtergelaten bij een politiebureau. De inhoud van het notitieboek bevat akelige aantekeningen en schetsen van vastgebonden vrouwen. De notities en de foto's brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht. Waarom zijn deze vrouwen ontvoerd en is het laatste slachtoffer te vinden, voor het te laat is?

Vanaf:

€ 39,50 per team

Moorddossier met cadeaubon

4,9/5


Wil je een moordspel inclusief moorddossier cadeau geven? Bestel een moordspel cadeaubon inclusief moorddossier.

Vanaf:

€ 39,00 per team

Cadeaubon Moordspel

4,9/5


Wil je een moordspel cadeau geven? Bestel een moordspel cadeaubon.

Vanaf:

€ 19,50 per team

Payback's a bitch

Afgelopen zomer heeft Stephan de Groot op zijn werk zelfmoord gepleegd. Twee maanden later heeft Ewout van Bakkum op zijn werk, op vergelijkbare wijze, ook zelfmoord gepleegd.

Vanaf:

€ 39,50 per team

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158