| Tel: +31(0)88-4080800

Moordzaak oplossen

Heb jij het in je om een moord op te lossen? Met behulp van het politiedossier onderzoek je het bewijsmateriaal, bekijk je de video's van de politieverhoren en volg je de aanwijzingen om de dader te ontmaskeren. Voor het onderzoek krijg je toegang tot de online crime database. Net zoals de FBI kun je in de database zoeken naar verdachten, auto's en beelden van beveiligingscamera's. Met behulp van het politiedossier en de crime database kun jij de moordenaar ontmaskeren.

Ga online of met behulp van het fysieke dossier op zoek naar de dader in een spannend moordspel. Een moordspel is geschikt om alleen of met een team van maximaal 12 personen op te lossen en kan besteld worden voor groepen t/m 100 personen. Iedere deelnemer ontvangt eigen inloggegevens voor de crime database. Hierdoor kun je naar wens je eigen teams indelen en zelfs een competitie-element toevoegen.

Moordspel Blog

 • Evidence board en bewijsbord met bewijsmateriaal voor oplossen moordzaak

  Geobsedeerd door true crime?

  Waar je ook komt, overal is er een nieuw - en succesvol - boek, film of serie gewijd aan true crime. Er is ook geen gebrek aan podcasts over true crime, zoals de populaire podcasts ‘Serial’, ‘Dr. Death’, ‘In the Dark’ en ‘Atlanta Monster’.

  Lees meer...
 • Een ontsnapping uit een gevangenis.

  Bijzondere ontsnappingen

  Ontsnappingen uit de gevangenis komen niet vaak voor, maar in sommige gevallen gebruiken gevangenen zeer speciale vaardigheden en sluwheid om toch te kunnen ontsnappen. De meest bizarre ontsnappingen ...

  Lees meer...
 • Een slachtoffer op een crime scene wordt in een lijkzak gedaan

  Soorten seriemoordenaars

  Wat is het verschil tussen een massamoordenaar, seriemoordenaar en spree-moordenaar? Meervoudige moordenaars zijn mensen die meer dan één slachtoffer hebben gedood. Op basis van de patronen van ...

  Lees meer...

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158