Fatal Attraction

moord-oplossen-online-spel
moord-oplossen-online-spelmoordspel-fatal-attractionmoordzaak-online-spelonline-moord-oplossenmoordspel-thuis-onlinelos-de-moord-op-spel
Verhaallijn David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak. Enige tijd later ontvangt Sam Adams e ...Lees meer

Vanaf: € 19,50 per stuk

4,8/5Bestellen
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Schrijf jouw ervaring

Verhaallijn

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Enige tijd later ontvangt Sam Adams een bericht van zijn verloofde Jennifer dat zij nog een dag langer voor haar werk afwezig is, maar dat zij wel een verrassing voor hem zal sturen. Wanneer Sam een grote doos via de post ontvangt, maakt hij deze vol spanning open. Hierin vindt hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer.

Deze moordzaken zijn tot op heden niet opgelost. Dankzij de ontdekking van nieuw bewijs, hebben wij nu wel het vermoeden dat Lauren en Jennifer door dezelfde dader zijn vermoord.

Ontvang toegang tot de moorddossiers van Lauren en Jennifer, onderzoek de aanknopingspunten en ontmasker de dader.

Duur

1 t/m 4 deelnemers = 2,5 tot 3 uur
5 t/m 8 deelnemers = 2 tot 2,5 uur
9 t/m 12 deelnemers = 1,5 tot 2 uur
Grotere groepen kun je in teams verdelen met maximaal 12 deelnemers per team.

Prijs

1 t/m 4 deelnemers €19,50
5 t/m 8 deelnemers €34,50
9 t/m 12 deelnemers €52,50
13 t/m 25 deelnemers € 102,50
26 t/m 50 deelnemers €199,50
51 t/m 100 deelnemers €395,50

Fysiek dossier

Het volledige politiedossier staat online. Het fysieke dossier is een toevoeging en niet noodzakelijk voor het moordspel. In het bestelformulier kun je aangeven of je ook het fysieke dossier via post wenst te ontvangen en hoeveel dossiers je wenst te ontvangen. De prijs voor het fysieke dossier is € 19,50 per stuk.

Moordzaak oplossen

Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met het bewijs, processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verklaringen van getuigen etc. Ook heb je toegang tot de online crime database waarin je kunt zoeken naar personen, voertuigen en camerabeelden. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren en volg aanwijzingen op het internet. Meer informatie over hoe het moordonderzoek in zijn werk gaat kun je lezen op de Hoe werkt het pagina.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak bestellen door hieronder op de knop bestellen te klikken.

Bestellen

Slachtoffers

Foto Lauren Wilson
Foto Jennifer Martin

Merk URL : https://nbrd.nl/moordzaken/moordspel-fatal-attraction#moordspelbestellen

4,8/5


Bekijk moordspel

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Vanaf:

4,8/5