Moordspel

Fatal Attraction

moordspel-fatal-attraction
moordspel-fatal-attractionmoord-oplossen-online-spelmoordzaak-online-spelonline-moord-oplossenmoordspel-thuis-onlinemoordspel-onlinelos-de-moord-op-spel
€ 19,50 per team


Verhaallijn

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden. Ook Sam heeft ooit eenzelfde envelop ontvangen, de dag voordat hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer in een doos kreeg thuisbezorgd. Wat is de connectie tussen deze slachtoffers?Op 28 februari 2021 is Lauren Wilson vermoord in de kofferbak van de auto van haar vriend David gevonden. Op 11 maart 2021 is het levenloze lichaam van Jennifer Martin in een doos bij haar verloofde Sam thuisbezorgd. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze twee zaken kunt ontdekken wat de connectie is tussen deze twee slachtoffers en door wie zij zijn vermoord.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak onderaan deze pagina bestellen of door hierboven op de knop bestellen te klikken.

Deelnemers

Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Iedere deelnemer ontvangt een eigen account. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen.

Duur

Hieronder geven wij een inschatting van de duur. De duur is afhankelijk van het aantal personen, of de personen onderling overleggen en hoe snel verbanden worden gelegd.
Bij 1 t/m 4 pers. is de duur 3 tot 4 uur
Bij 5 t/m 8 pers. is de duur 2,5 tot 3 uur
Bij 9 t/m 12 pers. is de duur 2 tot 2,5 uur

Toegang

Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft in ieder geval 3 maanden geldig of tot je de zaak hebt volbracht. Lukt het niet binnen 3 maanden? Geen probleem, stuur ons een bericht en wij verlengen kosteloos jouw toegang tot het dossier.

Fysiek dossier

Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen. Het fysieke dossier kost €19,50 per stuk. Dit is binnen Nederland inclusief verzendkosten.

Beschikbaarheid

Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

Benodigdheden

Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

Slachtoffers

Foto Lauren Wilson
Foto Jennifer Martin

Moordzaak bestellen

Trust is a dangerous game team 1
Trust is a dangerous game team 2
Trust is a dangerous game team 3
KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2021

KVK: 34231158
© Copyright Inspective Crime Games 2021