Mamma knows best Online

mamma_knows_best
mamma_knows_bestmamma-nows-bestmurder-mystery-gameunsolved-case-files-gamesolve-a-murder-at-home
Verhaallijn Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Zij was geposeerd alsof zij nog in leven was. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden met een kogelschot in haar nek. Op 24 november 2016 ...Lees meer

€ 39,50

1 t/m 4 deelnemers


4,9/5Bestellen
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Schrijf jouw ervaring

Verhaallijn

Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Zij was geposeerd alsof zij nog in leven was. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden met een kogelschot in haar nek. Op 24 november 2016 is Eva met een doorgesneden keel in een bushokje aangetroffen. Deze drie moorden zijn nooit opgelost.

Tirza ligt sinds 14 december 2017 in een coma na een vermoedelijke zelfmoordpoging. Zij is enkele dagen geleden ontwaakt en herinnerde zich een eerste aanwijzing naar de connectie tussen deze vier onopgeloste zaken.

Ontvang toegang tot de politiedossiers van Stephanie Bodlin, Eva de Groot, Vivienne van Dossem en Tirza Brecht, onderzoek de aanknopingspunten en ontmasker de dader.

Duur

1 t/m 4 deelnemers = 3,5 tot 5 uur.

Prijs

1 t/m 4 deelnemers €39,50 voor de online versie zonder fysiek dossier.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak bestellen door hieronder op de knop bestellen te klikken.

Bestellen

Slachtoffers

Stephanie Bodlin
Vivienne van Dossem
Eva de Groot
Tirza Brecht
Merk URL : https://nbrd.nl/moordzaken/online-moordzaak-mamma-knows-best#moordspelbestellen

4,9/5


Bekijk moordspel

Op 24 april 2014 kwam Edward thuis van een pokeravond en trof in de keuken het levenloze lichaam van zijn vrouw Stephanie aan. Zij was geposeerd alsof zij nog in leven was. Op 4 juli 2015 is Vivienne zittend op een parkbankje gevonden ...

4,9/5