contact@inspective.nl | Tel: +31(0)88-4080800

Moordspel

MOORDSPEL 1 t/m 4 personen

Tijdens een moordspel voor 1 t/m 4 personen ga je onopgeloste moorden onderzoeken die, door de vondst van nieuw bewijs, door dezelfde dader blijken te zijn gepleegd. Een moordspel voor 1 t/m 4 personen wordt geboekt via de NBRD. Op de website van de NBRD heb je toegang tot de online crime database met hierin de politiedossiers, verdachten en de bewijsmaterialen.

Practice makes perfect

practice-makes-perfect
€ 39,50 per team

VERHAALLIJN
Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en akelige tekeningen over het vastbinden van vrouwen. In het kistje zitten ook polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan openstaande zaken. Het levenloze lichaam van Merel van der Vliets is op 28 oktober in haar eigen tuin gevonden, zij leek door een val uit het raam om het leven te zijn gekomen. Op 24 december 2019 is Britt Kooymakers gedrogeerd in haar woning aangetroffen. Zij zegt dat iemand haar dacht vermoord te hebben. Sinds 3 april 2020 wordt Samira Bachuma vermist. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze drie zaken de dader kunt ontmaskeren en de locatie van Samira kunt achterhalen, voordat ook zij om het leven wordt gebracht.

DUUR
5-20 uur.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke jij in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. Je hebt toegang tot je de moordzaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment nog bestellen.

DEELNEMERS
Deze moordzaak is geschikt voor 1 t/m 4 personen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.


KVK: 34231158
Copyright Inspective Crime Games 2020