contact@inspective.nl | Tel: +31(0)88-4080800

Moordspel

Practice makes perfect

practice-makes-perfect
practice-makes-perfectpmp-2pmp-4pmp-7pmp-5pmp-1pmp-3pmp-6
€ 39,50 per team

VERHAALLIJN
Eind april is een kistje bij de politie afgegeven. In het kistje zit een notitieboek met wat lijkt op notities van een moordenaar en polaroid foto's van vastgebonden vrouwen. Achterop drie van de foto's staan de namen van de vrouwen geschreven. Deze namen blijken te zijn gekoppeld aan drie openstaande zaken.

Het levenloze lichaam van Merel van der Vliets is op 28 oktober 2019 in haar eigen tuin gevonden, zij leek door een val uit het raam om het leven te zijn gekomen. Op 24 december 2019 is Britt Kooymakers gedrogeerd in haar woning aangetroffen. Zij zegt dat iemand haar dacht vermoord te hebben. Sinds 3 april 2020 wordt Samira Bachuma vermist. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze drie zaken de dader kunt ontmaskeren en de locatie van Samira kunt achterhalen, voordat ook zij om het leven wordt gebracht.

BESTELLEN
Je kunt deze moordzaak bestellen door te klikken op deze link.

DEELNEMERS
Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Je kunt vanaf verschillende locaties inloggen. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen. Per 4 personen ontvang je 1 account waarmee door maximaal 4 personen vanaf verschillende locaties ingelogd kan worden.

DUUR
Hieronder geven wij een inschatting van de duur. De duur is afhankelijk van het aantal personen en hoe snel verbanden worden gelegd.
Bij 1 t/m 4 pers. is de duur 4 tot 12 uur
Bij 5 t/m 8 pers. is de duur 3,5 tot 5 uur
Bij 9 t/m 12 pers. is de duur 3 tot 4 uur

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de boeking uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

SLACHTOFFERS
Foto Merel van der Vliets
Foto Britt Kooymakers
Foto Samira Bachuma


PROMOVIDEO
Moordspel thuis
KVK: 34231158 | Copyright Inspective Crime Games 2020

KVK: 34231158
Copyright Inspective Crime Games 2020