Practice makes perfect

pmp-3
pmp-3practice-makes-perfectpmp-7pmp-5pmp-1pmp-6
Verhaallijn Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht. Op de achterkant van de foto’s staan de namen van de vrouwen. Deze namen ko ...Lees meer

Vanaf: € 39,50 per stuk

4,7/5Bestellen
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Schrijf jouw ervaring

Verhaallijn

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Op de achterkant van de foto’s staan de namen van de vrouwen. Deze namen komen overeen met nog onopgeloste zaken. Dankzij de vondst van het kistje weten wij dat deze vrouwen door dezelfde man zijn ontvoerd.

Ontvang toegang tot de politiedossiers van Merel van Der Vliets, Britt Kooymakers en Samira Bachuma, onderzoek de aanknopingspunten en ontmasker de dader.

Duur

1 t/m 4 deelnemers = 3,5 tot 5 uur
5 t/m 8 deelnemers = 3 tot 3,5 uur
9 t/m 12 deelnemers = 2,5 tot 3 uur
Grotere groepen kun je in teams verdelen met maximaal 12 deelnemers per team.

Prijs

1 t/m 4 deelnemers €39,50
5 t/m 8 deelnemers €74,50
9 t/m 12 deelnemers €112,50
13 t/m 25 deelnemers € 222,50
26 t/m 50 deelnemers €439,50
51 t/m 100 deelnemers €872,50

Fysiek dossier

Het volledige politiedossier staat online. Het fysieke dossier is een toevoeging en niet noodzakelijk voor het moordspel. In het bestelformulier kun je aangeven of je ook het fysieke dossier via post wenst te ontvangen en hoeveel dossiers je wenst te ontvangen. De prijs voor het fysieke dossier is € 39,50 per stuk.

Moordzaak oplossen

Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met het bewijs, processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verklaringen van getuigen etc. Ook heb je toegang tot de online crime database waarin je kunt zoeken naar personen, voertuigen en camerabeelden. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren en volg aanwijzingen op het internet. Meer informatie over hoe het moordonderzoek in zijn werk gaat kun je lezen op de Hoe werkt het pagina.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak bestellen door hieronder op de knop bestellen te klikken.

Bestellen

Slachtoffers

Foto Merel van der Vliets
Foto Britt Kooymakers
Foto Samira Bachuma

Merk URL : https://nbrd.nl/moordzaken/online-moordzaak-practice-makes-perfect#moordspelbestellen

4,7/5


Bekijk moordspel

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Vanaf:

4,7/5