contact@inspective.nl | Tel: +31(0)88-4080800

Moordspel

Practice makes perfect

practice-makes-perfect
practice-makes-perfectpmp-2pmp-4pmp-7pmp-5pmp-1pmp-3pmp-6
€ 39,50 per team


VERHAALLIJN
Een kistje met hierin een notitieboek en polaroidfoto's wordt achtergelaten bij een politiebureau. De inhoud van het notitieboek bevat akelige aantekeningen en schetsen van vastgebonden vrouwen. De notities en de foto's brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht. Waarom zijn deze vrouwen ontvoerd en is het laatste slachtoffer te vinden, voor het te laat is?

Het levenloze lichaam van Merel van der Vliets is op 28 oktober 2019 in haar eigen tuin gevonden, zij leek door een val uit het raam om het leven te zijn gekomen. Op 24 december 2019 is Britt Kooymakers gedrogeerd in haar woning aangetroffen. Zij zegt dat iemand haar heeft geprobeerd te vermoorden. Sinds 3 april 2020 wordt Samira Bachuma vermist. Wij hopen dat jij met de dossiers van deze drie zaken de dader kunt ontmaskeren en de locatie van Samira kunt achterhalen, voordat ook zij om het leven wordt gebracht.

BESTELLEN
Je kunt deze moordzaak onderaan deze pagina bestellen of door hierboven op de knop bestellen te klikken.

DEELNEMERS
Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Iedere deelnemer ontvangt een eigen account. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen.

DUUR
Hieronder geven wij een inschatting van de duur. De duur is afhankelijk van het aantal personen, of de personen onderling overleggen en hoe snel verbanden worden gelegd.
Bij 1 t/m 4 pers. is de duur 4 tot 12 uur
Bij 5 t/m 8 pers. is de duur 3,5 tot 5 uur
Bij 9 t/m 12 pers. is de duur 3 tot 4 uur

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de boeking uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

SLACHTOFFERS
Foto Merel van der Vliets
Foto Britt Kooymakers
Foto Samira Bachuma


VIDEO

Moordspel thuis


MOORDZAAK BESTELLEN

Practice makes perfect team 1
Practice makes perfect team 2
Practice makes perfect team 3
KVK: 34231158 | Copyright Inspective Crime Games 2020

KVK: 34231158
Copyright Inspective Crime Games 2020