contact@inspective.nl | Tel: +31(0)88-4080800

Trust is a dangerous game

trust-is-a-dangerous-game
trust-is-a-dangerous-gametdg-2tdg-7tdg-6tdg-1tdg-4tdg-5
€ 29,50 per team

VERHAALLIJN
Op 21 mei 2020 is Tim Beckers door een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Op 24 juli 2020 is Coby Klein-Sommers door een woningbrand om het leven gekomen. Op 14 augustus 2020 was Dick Klein, de echtgenoot van Coby, de restanten van zijn huisraad aan het uitzoeken en opruimen.

Dick Klein ontdekte een verbrande brief in een fotolijstje. De brief blijkt te zijn geschreven door zijn vrouw Coby. In de brief staat de naam Tim Beckers. Ook schrijft Coby dat als zij door een ongeval om het leven is gekomen, zij is vermoord. Betekent dit dat Tim Beckers ook vermoord is? En zo ja, wat is de connectie tussen deze slachtoffers? Wij hopen dat jij met de dossiers van deze twee zaken, kunt ontdekken wat er met Tim en Coby is gebeurd. En als zij inderdaad vermoord zijn, wie is dan de dader?

BESTELLEN
Je kunt deze moordzaak onderaan deze pagina bestellen of door hierboven op de knop bestellen te klikken.

DEELNEMERS
Deze moordzaak is geschikt om zelfstandig of met een team van max. 12 personen te volbrengen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Je kunt vanaf verschillende locaties inloggen. Een moordzaak is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen. Per 4 personen ontvang je 1 account waarmee door maximaal 4 personen vanaf verschillende locaties ingelogd kan worden.

DUUR
Hieronder geven wij een inschatting van de duur. De duur is afhankelijk van het aantal personen en hoe snel verbanden worden gelegd.
Bij 1 t/m 4 pers. is de duur 3 tot 4 uur
Bij 5 t/m 8 pers. is de duur 2,5 tot 3 uur
Bij 9 t/m 12 pers. is de duur 2 tot 2,5 uur

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke je in jouw eigen tijd kunt onderzoeken. De toegang blijft geldig tot je de zaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment bestellen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.

SLACHTOFFERS
Foto Tim Beckers
Foto Coby Klein-Sommers


MOORDZAAK BESTELLEN

Trust is a dangerous game team 1
Trust is a dangerous game team 2
Trust is a dangerous game team 3
KVK: 34231158 | Copyright Inspective Crime Games 2020

KVK: 34231158
Copyright Inspective Crime Games 2020