Uitstekend

Een score van 4.7 uit 5
door Vera
Ontzettend leuk
Ontzettend leuk! Het spel zit professioneel in elkaar en je hebt de opdracht zeker niet in een avondje opgelost. Wij kijken uit naar de volgende zaak.
door M. Winkelhorst
Zeer compleet en realistisch
Zeer compleet en realistisch We begonnen aan de opdracht zonder een idee te hebben wat we konden verwachten. De opdracht zit uitdagend en motiverend in elkaar. Alles ziet er professioneel en realistisch uit, waardoor je je een echte rechercheur waant. Wij hebben het als stel gedaan, maar kan me voorstellen dat alleen of in een (iets) groter gezelschap ook erg leuk kan zijn. Dat laatste kan lastig zijn, omdat je soms moet wachten als je informatie aanvraagt, maar dat maakt het voor ons realistischer. Absoluut een aanrader!
door Sascha
Heel goed spel!
Wauw. Wat zit dit spel goed in elkaar! Op het moment van openen schrok ik wel een beetje. Er is namelijk heel veel te onderzoeken. Maar dat maakt het juist leuk. Dit is niet een spel dat je even in een paar uurtjes klaar hebt. Zelf heb ik ook Crimibox gespeeld. Dat is leuk als je in een uurtje klaar wilt zijn. Maar voor de online moordzaak heb je wat meer uurtjes nodig. Er zitten zo veel details in, dat je gewoon het gevoel hebt dat je een echte zaak aan het oplossen bent! Het is gewoon zo realistisch. Het is echt een aanrader om te spelen!
door Michelle
De online moordzaak zit echt goed…
De online moordzaak zit echt goed in elkaar. Het heeft mij veel uren gekost om in mijn eentje de zaak te ontknopen. De dossiers zijn heel uitgebreid en realistisch. Geen simpele raadsels of puzzels, maar echt spitten. Al met al werd ik echt in de zaak gezogen en voelt het einde als een goed boek dat uit is: het had nog langer mogen duren! Waar voor je geld.
door Dhr. Zeegers
Geweldig moordspel
Geweldig moordspel! Goed georganiseerd en erg leuk om te doen. Neem er wel de tijd voor. Verder wil ik niet te veel verklappen
door Klant
Een echte aanrader
We hebben genoten van dit spel, gespeeld met 11 personen. Goed verzorgd, compleet en tot het laatst spannend en uitdagend. Een aanrader
door Mevr. R. Besteman
Superleuk teamspel
Superleuk teamspel, goede communicatie tijdens het spel, echt een aanrader om met vrienden, familie of collega's te doen
door Klant
Het opstarten was even moeizaam maar de…
Het opstarten was even moeizaam maar de begeleiding via de email was fantastisch. Maak iemand chef email en koppel vooral je tv aan je laptop om samen de verhoren te bekijken. Het is zo spannend!!! Veel tijd is er gestopt in de verhaallijn en hoe goed je daarin meegenomen wordt. Echt te gek!!! Las om de 15 minuten een break in en deel je bevindingen. Het werkt echt.
door Mevr. N. te Brake
Levensecht!
Bij het doorspitten van de levensechte dossiers en websites voel je je een ware detective. Zelfs als je naar gevonden telefoonnummers belt (die al dan niet kunnen leiden naar de dader) krijg je iemand aan de lijn. Het is erg leuk (soms wel chaotisch ;) ) om met je vrienden alle details na te lopen, op (dwaal)sporen te komen en uiteindelijk natuurlijk de dader te pakken. Wel is het van belang planmatig en gestructureerd te werk te gaan, wil je op een constructieve manier (en snel) de juiste dader aanwijzen.
door Mevr. S. Mulders
Geweldig spel en erg leuk om met een…
Geweldig spel en erg leuk om met een groep te doen!
door Mevr. D. Zuiddam
Wij hebben genoten
Wij hebben genoten. Het was een zeer geslaagde avond. Vooral dat einde en dan dat dilemma, wat doe je zelf? Geweldig. Hartelijk dank voor een zeer geslaagde avond, iets totaal nieuws, zeer innovatief en uniek. Wij komen absoluut snel terug!
door Mevr. S. van Rijkswaard
Super leuk
Super leuk! Een hele avond heerlijk aan het onderzoeken geweest en we hebben genoten. Tegen het einde werd het ook echt spannend. Een absolute aanrader!
door Dhr. J. Forga
Een fantastische beleving
Een fantastische beleving! Zeer realistisch en zoals ze zeggen, je voelt je inderdaad als een rechercheur. Alles lijkt gewoon echt, echte websites van bedrijven en beelden van beveiligingscameras. De dossiers zien er fantastisch uit, met een kleine Amerikaanse touch waardoor je het idee hebt dat je zelf bij de FBI zit. Echt zeer compleet en geweldig echt. Wij hebben genoten en komen snel terug.
door Mevr. A. Garretsen
Vermakelijk en professioneel
Wij speelden de crimegame met onze vriendengroep die normaal gesproken vaak escaperooms samen speelt. Onze lat lag daardoor denk ik wel hoog, maar we zijn zeker niet teleurgesteld. De crimegame is spannend, zit goed in elkaar en de begeleiding is professioneel. We komen zeker een keer terug voor een nieuwe crimegame!
door Renazdan
Erg spannend en de tijd vloog voorbij
Erg spannend en de tijd vloog voorbij! Het spel zat goed in elkaar, overal is over nagedacht. Erg leuk dat je moet motiveren waarom je bepaalde aanvullende info wilt inzien. Een geslaagde avond!