fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

Informatie moordspel


Realistische politiedossiers voor een moordspel thuis

REALISTISCHE MOORDZAKEN

Tijdens een moordspel van Inspective gaat u met behulp van realistische politiedossiers een aantal cold cases oplossen. Door de ontdekking van nieuw bewijs is gebleken dat meerdere moorden door dezelfde dader zijn gepleegd. U onderzoekt de bewijsmaterialen, bekijkt de politieverhoren op video en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


BESCHIKBAARHEID TEAM MOORDSPEL

Een moordspel voor teams kan 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur, bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit betekent dat het onderzoek uiterlijk om 19:30 uur kan starten. Wij kunnen maximaal 50 spellen per dag begeleiden. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het niet mogelijk een spel te boeken. De beschikbaarheid kunt u bekijken via deze link.


BESCHIKBAARHEID SOLO MOORDSPEL

Een moordspel om thuis alleen op te lossen, kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. U beslist wanneer u met het onderzoek start. U heeft een maand de tijd om de moordenaar te vinden. Mocht dit niet binnen een maand lukken, kunt u dit altijd verlengen met 1, 2 of 3 weken.


INHOUD MOORDSPEL PAKKET

Informatie over de inhoud van een moordspel pakket kunt u lezen via deze link.


HOE WERKT EEN MOORDSPEL?

Hoe een moordspel in zijn werk gaat, kunt u lezen via deze link.


VEELGESTELDE VRAGEN

De veelgestelde vragen kunt u lezen via deze link.


BESTELPROCEDURE TEAM MOORDSPEL

U kunt een moordspel voor teams bestellen door de gewenste zaak via onze website te boeken. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080800 (regulier tarief). Voor het plaatsen van een bestelling dient u klantgegevens aan te maken. Uw e-mail adres is uw inlognaam. Het wachtwoord wordt via e-mail naar u verzonden. Na het aanmaken van de klantgegevens bent u direct ingelogd.


BESTELPROCEDURE SOLO MOORDSPEL

Onze moordzaken om alleen thuis op te lossen (solo moordspel) worden in de lente van 2020 online geplaatst. Mocht u informatie hierover willen ontvangen met direct 20% korting voor uw eerste moordzaak, kunt u uw e-mailadres bij ons achterlaten. Kijk op deze pagina voor meer informatie.


BESTELFORMULIER MOORDSPEL

Speldatum: De datum waarop het spel zal plaatsvinden.
Speltijd: Dit is het tijdstip dat u het dossier opent.
Telefoon: Het telefoonnummer waarop de persoon die geboekt heeft gedurende het onderzoek te bereiken is.
E-mailadres: Het e-mailadres waarop de persoon die geboekt heeft gedurende het onderzoek te bereiken is. Dit e-mailadres wordt niet voor het moordspel gebruikt. U ontvangt als team persoonlijke inloggegevens met een e-mailadres.


Moordspel voor teamuitje of vriendengroep

LEVERING TEAM MOORDSPEL

Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande spel de bestelling te plaatsen. Bestellingen die wij voor 13:00 uur ontvangen en binnen één week na het plaatsen van de bestelling moeten plaatsvinden, worden dezelfde dag verzonden. Wanneer u de bestelling eerder plaatst, wordt het pakket uiterlijk een week voor de speeldatum verzonden. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wanneer het pakket is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestiging via e-mail. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95. De verzendkosten naar België bedragen €13,25. Een spoedzending binnen Nederland kost €25,30 levering de volgende werkdag voor 12:00 uur. Voor België bedragen deze kosten bij PostNL €32,95.


Verbeteren van coomunicatie tijdens moordspel

BETAALMOGELIJKHEDEN

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer u kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voor wij het pakket verzenden.


MOORDSPEL IN BELGIË

Een moordspel kan ook in België plaatsvinden. Een moordspel in België werkt hetzelfde als in Nederland. U kunt de bestelling op onze website plaatsen door het bestelformulier van uw spel naar keuze in te vullen. Sinds de zomer van 2017 zijn de telefoontarieven binnen de EU-lidstaten gelijk. Dit betekent dat u voor het bellen naar Nederland hetzelfde tarief betaalt als binnen België. Het is daarom geen enkel probleem om gedurende het moordonderzoek telefonisch in contact te staan met onze begeleiders in Nederland.


PRIJZEN TEAMS

Vanaf € 13,20 per persoon inclusief BTW.
Moordspel voor een groep t/m 12 deelnemers € 158,50 inclusief BTW.
Bij meer dan 12 deelnemers bestelt u meerdere pakketten.


PRIJZEN SOLO MOORDSPEL

Online moordspel met 1 maand toegang tot de crime database en dossiers voor € 39,50 inclusief BTW. Dit is hierna te verlengen met 1, 2 of 3 weken. Tevens kan op een later moment de fysieke dossiers besteld worden.


MOORDSPEL CADEAUBON

Wilt u een moordspel cadeau geven? Dan kunt u een moordspel cadeaubon bestellen. U betaalt de prijs van een moordspel inclusief de verzendkosten. Binnen enkele dagen ontvangt u via post de cadeaubon. Op de bon staat voor de ontvanger een 100% kortingscode. De ontvanger kiest op de website het gewenste moordspel en vult bij de laatste stap in de bestelprocedure de kortingscode in.Inhoud moorddossiers voor moordspel

RETOURNEREN DOSSIERS TEAM MOORDSPEL

Wanneer de moord is opgelost en hiermee het moordspel is afgelopen, dient het volledige pakket binnen één week geretourneerd te worden. Voor het retourneren kunt u gebruikmaken van de doos waarin u de materialen heeft ontvangen. U ontvangt bij uw bestelling een reeds gefrankeerd retouretiket voor het terugsturen van het pakket. Hieraan is een track & trace code gekoppeld. Hierdoor kunnen wij zien of het pakket is verzonden. Wanneer de fysieke dossiers voor een solo moordspel beschikbaar zijn en u deze heeft besteld, mag u deze volledig houden. De dossiers voor een solo moordspel hoeven dus niet teruggestuurd te worden.


ANNULEREN TEAM MOORDSPEL

Enkele onderdelen van onze spellen worden op maat gemaakt en materialen in het dossier kunnen na verzending niet opnieuw worden verkocht aan andere klanten. Daarom is de wet "Koop op afstand" niet volledig van toepassing en kan het kosteloos annuleren van de bestelling alleen wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  • Een bestelling die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst is, kan dezelfde werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die op werkdagen na 13:00 uur geplaatst is, kan de volgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die buiten werkdagen geplaatst is, kan de eerstvolgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Voor annuleringen die buiten bovengenoemde momenten vallen worden de gemaakte kosten in rekening gebracht wanneer de bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling wordt geannuleerd. Bestellingen die later worden geannuleerd kunnen niet gestorneerd worden. De annuleringskosten voor binnen 14 dagen na plaatsen van de bestelling bedragen:

Voorwaarden kosten
Annulering algemeen € 6,95
Wanneer het pakket is verzonden € 14,95
   

Ook bij het annuleren van een bestelling dient het pakket met dossiers, inhoud en bijbehorende materialen altijd ongeopend geretourneerd te worden. Wanneer wij het pakket ongeopend, onbeschreven, onbeschadigd en in originele staat retour hebben ontvangen bij een annulering binnen 14 dagen, worden slechts de annuleringskosten in rekening gebracht. Wanneer het pakket niet retour wordt ontvangen, wordt altijd een boete in rekening gebracht voor het auteursrechtelijk beschermde materiaal.


ANNULEREN SOLO MOORDSPEL

Voor een solo moordspel kunt u starten met een korte gratis periode. Hierdoor kunt u de online crime database bekijken en weet u wat koopt. Hierna kunt u beslissen of u inderdaad een moordspel wenst te bestellen. Na de bestelprocedure en betaling, heeft u direct toegang tot de online crime database. Het is hierna niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.