fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

moordspel thuis logo

Informatie moordspel


HOE WERKT EEN MOORDSPEL?

Hoe een moordspel in zijn werk gaat, kunt u lezen via deze link.


INHOUD MOORDSPEL PAKKET

De inhoud van een pakket kunt u bekijken via deze link.


PRIJZEN

Vanaf € 13,20 per persoon inclusief BTW.
Moordspel voor een groep t/m 12 deelnemers € 158,50 inclusief BTW.
Bij meer dan 12 deelnemers bestelt u meerdere pakketten.


VEELGESTELDE VRAGEN

De veelgestelde vragen kunt u lezen via deze link.


BESCHIKBAARHEID MOORDSPEL

Een moordspel kan 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur, bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit betekent dat het onderzoek uiterlijk om 19:30 uur kan starten. Wij kunnen maximaal 50 spellen per dag begeleiden. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het niet mogelijk een spel te boeken. De beschikbaarheid kunt u bekijken via deze link.


Realistische politiedossiers voor een moordspel thuis

BESTELPROCEDURE MOORDSPEL

U kunt een spel bestellen door de gewenste zaak via onze website te boeken. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080800 (regulier tarief). Voor het plaatsen van een bestelling dient u klantgegevens aan te maken. Uw e-mail adres is uw inlognaam. Het wachtwoord wordt via e-mail naar u verzonden. Na het aanmaken van de klantgegevens bent u direct ingelogd.


BESTELFORMULIER MOORDSPEL

Speldatum: De datum waarop het spel zal plaatsvinden.
Speltijd: Dit is het tijdstip dat u het dossier opent.
Telefoon: Het telefoonnummer waarop de persoon die geboekt heeft gedurende het onderzoek te bereiken is.
E-mailadres: Het e-mailadres waarop de persoon die geboekt heeft gedurende het onderzoek te bereiken is. Dit e-mailadres wordt niet voor het moordspel gebruikt. U ontvangt als team persoonlijke inloggegevens met een e-mailadres.


Moordspel voor teamuitje of vriendengroep

LEVERING MOORDSPEL

Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande spel de bestelling te plaatsen. Bestellingen die wij voor 13:00 uur ontvangen en binnen één week na het plaatsen van de bestelling moeten plaatsvinden, worden dezelfde dag verzonden. Wanneer u de bestelling eerder plaatst, wordt het pakket uiterlijk een week voor de speeldatum verzonden. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wanneer het pakket is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestiging via e-mail. Wij brengen slechts de verzendkosten van PostNL in rekening. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95. De verzendkosten naar België bedragen €13,25. Een spoedzending binnen Nederland kost €24,95 levering de volgende werkdag voor 12:00 uur. Voor België bedragen deze kosten bij PostNL €32,95.


Verbeteren van coomunicatie tijdens moordspel

BETAALMOGELIJKHEDEN

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer u kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voor wij het pakket verzenden.


MOORDSPEL IN BELGIË

Een moordspel kan ook in België plaatsvinden. Een moordspel in België werkt hetzelfde als in Nederland. U kunt de bestelling op onze website plaatsen door het bestelformulier van uw spel naar keuze in te vullen. Sinds de zomer van 2017 zijn de telefoontarieven binnen de EU-lidstaten gelijk. Dit betekent dat u voor het bellen naar Nederland hetzelfde tarief betaalt als binnen België. Het is daarom geen enkel probleem om gedurende het moordonderzoek telefonisch in contact te staan met onze begeleiders in Nederland.


Inhoud moorddossiers voor moordspel

RETOURNEREN MOORDDOSSIERS

Wanneer de moord is opgelost en hiermee het moordspel is afgelopen, dient het volledige pakket binnen één week geretourneerd te worden. Voor het retourneren kunt u gebruikmaken van de doos waarin u de materialen heeft ontvangen. U ontvangt bij uw bestelling een reeds gefrankeerd retouretiket voor het terugsturen van het pakket. Hieraan is een track & trace code gekoppeld. Hierdoor kunnen wij zien of het pakket is verzonden.


ANNULEREN VAN EEN MOORDSPEL

Enkele onderdelen van onze spellen worden op maat gemaakt en materialen in het dossier kunnen na verzending niet opnieuw worden verkocht aan andere klanten. Daarom is de wet "Koop op afstand" niet volledig van toepassing en kan het kosteloos annuleren van de bestelling alleen wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  • Een bestelling die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst is, kan dezelfde werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die op werkdagen na 13:00 uur geplaatst is, kan de volgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die buiten werkdagen geplaatst is, kan de eerstvolgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Voor annuleringen die buiten bovengenoemde momenten vallen worden de gemaakte kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen, wanneer het pakket nog niet is verzonden of ongeopend wordt geretourneerd:

Voorwaarden kosten
Annulering algemeen € 6,95
Wanneer het pakket is verzonden € 14,95
   

Ook bij het annuleren van een bestelling, dient het pakket met dossiers, inhoud en bijbehorende materialen altijd ongeopend geretourneerd te worden.