Moordspel

Hoe werkt een moordspel?


Realistische politiedossiers voor een online moordspel

Moordspel

Tijdens een online moordspel ga je met behulp van het politiedossier een cold case oplossen. Je onderzoekt de bewijsmaterialen, leest de politieverhoren en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren. Een moordspel wordt geboekt bij de NBRD. Op de website van de NBRD heb je toegang tot de online crime database met hierin de politiedossiers, verdachten en de bewijsmaterialen.

Deelnemers

Een moordspel is een spel dat geschikt is om zelfstandig of met een team t/m 12 personen te spelen. Het is tevens mogelijk het moordonderzoek op afstand te volbrengen. Iedere deelnemer ontvangt een eigen account met toegang tot het volledige online dossier. Een moordspel is te boeken voor 1 t/m 4 personen, 5 t/m 8 personen of 9 t/m 12 personen.

Grote groepen

Voor groepen van meer dan 12 personen bestel je een 2e of 3e etc. moordspel. Deze aanvullende bestellingen dienen wel telkens op een ander e-mailadres besteld te worden aangezien het e-mailadres waarmee besteld wordt, direct één van de accounts is voor het spelen van het moordspel. Je kunt ervoor kiezen om de deelnemers gezamenlijk te laten spelen, in groepjes in te delen, individueel te laten spelen of een competitie-element toe te voegen en dus tegen elkaar te spelen.

Duur

De duur van een moordspel is mede afhankelijk van het aantal deelnemers en of de deelnemers onderling overleggen. Wanneer je met 12 personen aan een moordzaak werkt, ontdek je waarschijnlijk sneller de dader dan wanneer je met 2 personen bent. Meer informatie over de duur staat aangegeven bij het moordspel.

Inhoud moorddossier

Het digitale politiedossier bevat alle informatie die je voor het onderzoek nodig hebt. In het dossier staan de verhoren met de getuigen en verdachten, het bewijsmateriaal, proces-verbalen, plattegrond, lijkschouwingrapport en foto's. In de crime database kun je namen, kentekens en bewijs opzoeken. Wanneer je de naam van een bedrijf tegenkomt, kijk je op de website van het bedrijf voor informatie en neem je waar nodig contact met het bedrijf op.


Een verhoor met een getuige in de database tijdens moordspel

Beschikbaarheid

Een moordspel kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Je krijgt toegang tot de database voor drie maanden of tot je de zaak hebt volbracht. Heb je even geen tijd om het onderzoek voort te zetten? Je kunt de toegang kosteloos verlengen. Neem dan gerust contact met ons op. Hoe lang het onderzoek gemiddeld duurt, staat telkens bij de moordzaak aangegeven. De duur is tevens afhankelijk van hoe snel jij de aanwijzingen kunt vinden.

Twee moordzaken tegelijk

Wanneer je twee verschillende moordzaken tegelijk wenst te bestellen, doe dit dan met twee verschillende e-mailadressen. Wanneer je twee verschillende moordzaken op hetzelfde e-mailadres bestelt, krijg je ook de informatie en bewijsmaterialen van de twee moordzaken tegelijk te zien. Dit kan tijdens het moordonderzoek voor veel verwarring zorgen. Je kunt daarom beter twee verschillende accounts aanmaken.


Plattegrond plaats delict

Bestelprocedure moordzaak

Je kunt een moordspel bestellen door de gewenste zaak te bestellen. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier bij te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling heb je direct toegang tot het digitale dossier.


Moordspel dossier

Levering fysiek dossier

Wanneer je naast toegang tot het digitale dossier ook het fysieke dossier hebt besteld, wordt het fysieke dossier via post verzonden. Het is mogelijk om meerdere fysieke dossiers te bestellen. Wij kunnen de dossiers niet individueel verzenden. De dossiers worden gezamenlijk naar één adres verzonden. Onze pakketten worden binnen Nederland met track & trace verzonden. Een dossier naar België wordt met de reguliere post via PostNL verzonden. Wanneer het pakket is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging via e-mail.


Moordspel ontvoering slachtoffer

Betaalmogelijkheden

Je kunt de bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer je kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voordat je toegang tot het digitale dossier krijgt of wij het fysieke dossier verzenden.

Moordspel in België

Een moordspel kan ook in België plaatsvinden. Een moordspel in België werkt hetzelfde als in Nederland. Je kunt de bestelling plaatsen door het bestelformulier van de moordzaak naar keuze in te vullen.


Foto's bewijs

Annuleren moordspel

Na het afronden van de bestelprocedure en betaling, heb je direct toegang tot de online crime database. Het is hierna niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren. Wanneer je het fysieke dossier hebt besteld, kun je deze annuleren wanneer wij het dossier ongeopend retour ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren van het dossier zijn voor de klant.


KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2021

KVK: 34231158
© Copyright Inspective Crime Games 2021