contact@inspective.nl | Tel: +31(0)88-4080800

Moordspel

HOE WERKT HET MOORDSPEL?


Realistische politiedossiers voor een online moordspel

MOORDSPEL 1 T/M 4 PERSONEN

Tijdens een online moordspel voor 1 t/m 4 personen ga je met behulp van het politiedossier een cold case oplossen. Je onderzoekt de bewijsmaterialen, leest de politieverhoren en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


INHOUD MOORDDOSSIER

Het digitale politiedossier bevat alle informatie die je voor het onderzoek nodig hebt. In het dossier staan de verhoren met de getuigen en verdachten, het bewijsmateriaal, proces-verbalen, plattegrond, lijkschouwingrapport en foto's. In de crime database kun je namen, kentekens en bewijs opzoeken. Wanneer je de naam van een bedrijf tegenkomt, kijk je op de website van het bedrijf voor informatie.


Een verhoor met een getuige in de database tijdens moordspel

BESCHIKBAARHEID

Een moordspel voor 1 t/m 4 personen, kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Je krijgt toegang tot de database tot je de zaak heeft volbracht. Hoe lang het onderzoek gemiddeld duurt, staat telkens bij de moordzaak aangegeven. De duur is tevens afhankelijk van hoe snel jij de aanwijzingen kunt vinden.


Plattegrond plaats delict

BESTELPROCEDURE MOORDZAAK

Je kunt een moordspel voor 1 t/m 4 personen bestellen door de gewenste zaak te bestellen. Het is tevens mogelijk het fysieke dossier bij te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling heb je direct toegang tot het digitale dossier.


Moordspel dossier

LEVERING FYSIEK DOSSIER

Wanneer je naast toegang tot het digitale dossier ook het fysieke dossier hebt besteld, wordt het fysieke dossier via post verzonden. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wanneer het pakket is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging via e-mail.


Moordspel ontvoering slachtoffer

BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt de bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer je kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voordat je toegang tot het digitale dossier krijgt of wij het fysieke dossier verzenden.


MOORDSPEL IN BELGIË

Een moordspel kan ook in België plaatsvinden. Een moordspel in België werkt hetzelfde als in Nederland. Je kunt de bestelling plaatsen door het bestelformulier van de moordzaak naar keuze in te vullen.


Foto's bewijs

ANNULEREN MOORDSPEL

Na het afronden van de bestelprocedure en betaling, heb je direct toegang tot de online crime database. Het is hierna niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.
KVK: 34231158
Copyright Inspective Crime Games 2020