HOE WERKT HET MOORDSPEL?


Realistische politiedossiers voor een online moordspel

MOORDSPEL 1 T/M 4 PERSONEN

Tijdens een online moordspel voor 1 t/m 4 personen ga je met behulp van de politiedossiers een cold case oplossen. Je onderzoekt de bewijsmaterialen, leest de politieverhoren en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


INHOUD MOORDDOSSIERS

De digitale politiedossiers bevatten alle informatie die je voor het onderzoek nodig hebt. In de dossiers staan de verhoren met de getuigen en verdachten, de bewijsmaterialen, proces-verbalen, plattegronden, lijkschouwingrapporten en foto's. Wanneer je een nieuw persoon ontdekt, kun je deze in de database opzoeken. Ontdek je een kenteken, dan kun je deze controleren voor aanvullende informatie. En wanneer je de naam van een bedrijf tegenkomt, kijk je op de website van het bedrijf voor eventueel nieuwe informatie. Door het onderzoeken van het bewijs en het leggen van de juiste verbanden, ontrafel je het verhaal achter de moorden en ontdek je de aanknopingspunten en bewijs dat nooit eerder is ontdekt. Je hebt toegang tot de databse tot je de moordzaak hebt volbracht. Lukt het jou om de dader te ontmaskeren? Wanneer je de fysieke dossiers bijbestelt, ontvang je de politiedossiers tevens via post thuis. Je kunt deze vervolgens gebruiken voor een bewijsbord en tijdlijn.


Een verhoor met een getuige in de database tijdens moordspel

BESCHIKBAARHEID

Een moordspel voor 1 t/m 4 personen, kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Je krijgt toegang tot de database tot je de zaak heeft volbracht. Hoe lang het onderzoek gemiddeld duurt, staat telkens bij de moordzaak aangegeven. De duur is tevens afhankelijk van hoe snel jij de aanwijzingen kunt vinden.


Plattegrond plaats delict

BESTELPROCEDURE MOORDZAAK

Je kunt een moordspel voor 1 t/m 4 personen bestellen door de gewenste zaak te bestellen. Het is tevens mogelijk de fysieke dossiers bij te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling heb je direct toegang tot de digitale dossiers.


Moordspel dossiers

LEVERING FYSIEKE DOSSIERS

Wanneer je naast toegang tot de digitale dossiers ook de fysieke dossiers hebt besteld, worden de fysieke dossiers via post verzonden. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wanneer het pakket is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging via e-mail.


Moordspel ontvoering slachtoffer

BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt de bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer je kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voordat je toegang tot de digitale dossiers krijgt of wij de fysieke dossiers verzenden.


MOORDSPEL IN BELGIË

Een moordspel kan ook in België plaatsvinden. Een moordspel in België werkt hetzelfde als in Nederland. Je kunt de bestelling plaatsen door het bestelformulier van de moordzaak naar keuze in te vullen.


Foto's bewijs

ANNULEREN MOORDSPEL

Na het afronden van de bestelprocedure en betaling, heb je direct toegang tot de online crime database. Het is hierna niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.