| Tel: +31(0)88-4080800

HOE WERKT EEN MOORDSPEL?


Voor een online (solo) moordspel ontvang je toegang tot de digitale politiedossiers. Deze kun je bekijken via de crime database. Het is tevens mogelijk om de fysieke dossiers te bestellen zodat je deze kunt gebruiken voor een bewijsbord. Het is aan jou om te ontdekken waarom de moorden zijn gepleegd en wie de dader is.


Moordspel crime databank plattegrond
Moordspel beveiligingscamera's
Profielen van getuigen en verdachten

In de politiedossiers zit alle informatie, zoals getuigenverklaringen, verdachtenverhoren, bewijsmateriaal, plattegronden, beelden van beveiligingscamera's, krantenartikelen, foto’s en het lijkschouwingsrapport. Met de informatie in de digitale (en eventueel fysieke) dossiers, kun je de zaak onderzoeken.


Tijdlijn en bewijsbord tijdens moordonderzoek
Dossiers met bewijsmateriaal
Realistisch politiedossier

In de online crime database staan de documenten met informatie. Wanneer je een nieuw persoon ontdekt, kun je deze in de database opzoeken. Ontdek je een kenteken, dan kun je deze controleren voor aanvullende informatie. En wanneer je de naam van een bedrijf tegenkomt, kijk je op de website van het bedrijf voor eventueel nieuwe informatie of je neemt gewoon contact op met het bedrijf.


Foto's dossier online moordspel

Door het onderzoeken van het bewijs en het leggen van de juiste verbanden, ontrafel je het verhaal achter de moorden en ontdek je de aanknopingspunten en bewijs dat nooit eerder is ontdekt. Je hebt een maand de tijd om de waarheid te achterhalen. Dit is eventueel te verlengen met 1, 2 of 3 weken. Lukt het jou om de dader te ontmaskeren?

Wanneer je ook de fysieke dossiers voor de moordzaak hebt besteld, mag je deze na afloop van het onderzoek behouden.

Buurtonderzoek politie moordspel