Contact

Voor vragen verwijzen wij je graag naar onze Veelgestelde vragen. Hier worden de meeste vragen beantwoord. Mocht je naar aanleiding hiervan aanvullende vragen hebben, kun je uiteraard contact opnemen. Dit kan via e-mail: , via telefoon: 088-4080800 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Mocht je een vraag hebben, kun je onderstaand formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur contact op.
Inspective Crime Games
De Stoven 6
7206 AX Zutphen

Telefoon: 088-4080800
E-mail:

Het team van Inspective Crime Games

Over ons

In 2005 zijn wij gestart met Spyctive Misdaadspellen voor de ontwikkeling van misdaadspellen voor kinderen. De eerste spellen van Spyctive zijn ontwikkeld voor vakantieparken en campings. Vanuit deze spellen zijn later de missies voor kinderfeestjes ontwikkeld. Ons motto “Don’t just play a game, be the hero” is ontstaan vanuit de gedachte dat elk kind zich weleens een held wil voelen. Onze spellen zijn ontwikkeld om dit gevoel bij kinderen te kunnen realiseren.


don't just play a game, be the hero


Na afloop van een missie ontvingen wij regelmatig de vraag of wij deze spellen ook voor volwassenen ontwikkelen. In 2010 besloten wij als try-out een eerste volwassen misdaadspel als teamuitje voor onze eigen medewerkers te ontwikkelen. Dit was zo’n groot succes, dat wij besloten om op de achtergrond aan het concept voor volwassenen te werken en zo is ons eerste moordzaak tot stand gekomen.

Ook voor de spellen voor volwassenen is onze intentie om het moordspel over te laten komen als een serieus moordonderzoek die jij als rechercheur gaat oplossen. Elk stuk bewijs is realistisch, elke aanwijzing is aannemelijk en elk onderdeel in de dossiers ziet eruit alsof deze uit een echt politiedossier komt.

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158