4.7 out of 5 stars
  • From 4 to 5
    189
  • From 3 to 4
    21
  • From 2 to 3
    2
  • From 1 to 2
    3
  • From 0 to 1
    8
Supercool concept
03.03.24
Your review
Wat zit dit ontzettend goed in elkaar zeg! Het is echt heel erg gaaf om te doen. Inderdaad zeer realistisch en heel erg uitgebreid. De eerste keer dat ik op de website was schrok ik heel even van de hoeveelheid aan bewijsmateriaal, maar jeetje wat is dit gaaf! Je wordt al direct na de introductievideo in het verhaal gezogen. De directeur van de nbrd vertelt je wat je te doen staat en wie er vermoord is en dan ga je direct van start. Zeer overzichtelijk en gewoon heel erg gaaf. Ik ben in mijn uppie in totaal vier avondjes aan het speuren geweest, verdeeld over drie weken en ik kan niet wachten op een volgende zaak zodat ik weer aan de slag kan. SUPER concept.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
spannend
01.03.24
Your review
wij voelden ons echte speurneuzen wat was het spannend
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Nog nooit zo goed meegemaakt
26.02.24
Your review
Dit is een van onze favoriete mysterie games die je vanuit huis kunt doen. Het is uitdagend, spannend en zeer goed uitgewerkt. We hebben de huidige games nu gespeeld en zijn bij een nieuwe game weer zeker en vast van de partij.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Heel realistisch
23.02.24
Your review
Wauw, wat was dit fantastisch! Dit was werkelijk waar zo realistisch, wij voelden ons gewoon weer een klein kind zo enthousiast. We hebben ons helemaal verloren in het spel en zagen in ieder detail iets verdachts, ook schrokken wij ons helemaal kapot toen de deurbel ging echt net op het verkeerde moment haha. We hebben veel gelachen en veel (gezonde) spanning gehad.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Genoten!
21.02.24
Your review
Wij hebben genoten met z'n tweetjes van het oplossen van een moordzaak. Wij hebben intensief onderzoek gedaan en zijn er vol in los gegaan. Achteraf hebben we spijt dat we dit gedaan hebben. We waren hierdoor al vrij snel klaar met het onderzoek, terwijl je gewoon heel lang de tijd hebt. Mijn man zei al dat we de volgende gewoon de tijd voor moeten nemen. Je krijgt ook achteraf een conclusierapport en ... nog meer, maar ik wil het niet verpesten voor anderen, maar toen hadden we door dat we eigenlijk nog een paar hele coole dingen over het hoofd hebben gezien. Het maakt niet heel veel uit want we hebben het met succes volbracht, maar toch is het wel jammer want het zijn wel echt coole dingen. Dus volgende nemen we wat meer de tijd. Langer genieten ;)
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Realistisch en spannend
19.02.24
Your review
Ik ben helemaal geen spelletjesliefhebber maar dit vond ik wel echt heel tof, doordat het realistisch is en heel spannend. Net of je een spannende serie aan het kijken bent maar dan ben jij de detective!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Heel positief, erg leuk moordspel
09.02.24
Your review
We hebben allemaal een oppas geregeld om eens even samen wat leuks te doen zonder de kids, en dat gaan we zeker vaker doen. Het moordspel was erg leuk en iedereen was heel positief.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Leuke uitdaging
07.02.24
Your review
Het was even een uitdaging maar het is ons gelukt. Er wordt nu nog steeds over nagepraat. Wij gaan volgend jaar zeker en vast weer een moordspel bij jullie spelen.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Heel gaaf spel
05.02.24
Your review
Dagen later zit ik nog te denken aan de moordzaken en allerlei details die ik niet had gezien. Zo gaaf!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful
Zaire Camacho
04.02.24  ·  Julianna
Your review
Zaire Camacho
Show more
0 of 0 people found the following review helpful