| Tel: +31(0)88-4080800

ALGEMENE INFORMATIE


Realistische politiedossiers voor een online moordspel

ONLINE (SOLO) MOORDSPEL

Tijdens een online (solo) moordspel ga je met behulp van de politiedossiers een cold case oplossen. Je onderzoekt de bewijsmaterialen, leest de politieverhoren en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


BESCHIKBAARHEID SOLO MOORDSPEL

Een moordspel om thuis alleen op te lossen, kan 7 dagen per week, 24 uur per dag besteld worden. Jij beslist wanneer je met het onderzoek start. Je krijgt een maand de tijd om de moordenaar te vinden. Het onderzoek duurt gemiddeld 5 - 20 uur totaal. Dit is afhankelijk van hoe snel jij de aanwijzingen kunt vinden. Komt er even iets tussendoor, dan kun je gewoon een e-mail sturen en je aanmelding even pauzeren zodat je deze later weer kunt oppakken.


Een verhoor met een getuige in de database tijdens moordspel

INHOUD MOORDDOSSIERS

De digitale politiedossiers bevatten alle informatie die je voor het onderzoek nodig hebt. In de dossiers staan de verhoren met de getuigen en verdachten, de bewijsmaterialen, proces-verbalen, plattegronden, lijkschouwingrapporten en foto's. Wanneer je de fysieke dossiers bijbestelt, ontvang je de politiedossiers tevens via post thuis. Je kunt deze vervolgens gebruiken voor een bewijsbord en tijdlijn.


Plattegrond plaats delict

BESTELPROCEDURE SOLO MOORDZAAK

Je kunt een solo moordspel bestellen door de gewenste zaak te bestellen. Het is tevens mogelijk de fysieke dossiers bij te bestellen. Na het plaatsen van de bestelling heb je direct toegang tot de digitale dossiers.


Moordspel dossiers

LEVERING FYSIEKE DOSSIERS

Wanneer je naast toegang tot de digitale dossiers ook de fysieke dossiers hebt besteld, worden de fysieke dossiers via post naar je verzonden. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wanneer het pakket is verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging via e-mail.


Moordspel ontvoering slachtoffer

BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt jouw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer je kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voordat je toegang tot de digitale dossiers krijgt of wij de fysieke dossiers verzenden.


MOORDSPEL IN BELGIË

Een moordspel kan ook in België plaatsvinden. Een moordspel in België werkt hetzelfde als in Nederland. Je kunt de bestelling plaatsen door het bestelformulier van de moordzaak naar keuze in te vullen.


Foto's bewijs

ANNULEREN SOLO MOORDSPEL

Na het afronden van de bestelprocedure en betaling, heb je direct toegang tot de online crime database. Het is hierna niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.