Informatie teams


Realistische politiedossiers voor een moordspel thuis

REALISTISCHE MOORDZAKEN

Tijdens een moordspel van Inspective gaat u met behulp van realistische politiedossiers een cold case oplossen. U onderzoekt de bewijsmaterialen, bekijkt de politieverhoren op video en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


BESCHIKBAARHEID MOORDSPEL

Een moordspel voor teams kan 7 dagen per week tussen 10:00 en 23:30 uur, bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit betekent dat het onderzoek uiterlijk om 19:30 uur kan starten. Mocht de door u gewenste datum als vol staan aangegeven, neemt u dan gerust contact met ons op. Wellicht dat er wel een mogelijkheid is op een bepaald tijdstip. Wanneer een feestdag (Koningsdag, Kerst etc.) geblokkeerd staat weergegeven, is het niet mogelijk een spel te boeken. De beschikbaarheid kunt u bekijken via deze link.


INHOUD MOORDSPEL PAKKET

Hier ziet u een korte video van een aantal van onze dossiers..


BESTELPROCEDURE MOORDSPEL

U kunt een moordspel voor teams bestellen door de gewenste zaak via de website te boeken. Het is tevens mogelijk de bestelling telefonisch aan ons door te geven via 088-4080800 (regulier tarief).


Moordspel voor teamuitje of vriendengroep

LEVERING TEAM MOORDSPEL

Om er zeker van te zijn dat u de bestelling op tijd ontvangt, adviseren wij in ieder geval vijf werkdagen voor het geplande spel de bestelling te plaatsen. De dossiers voor uw moordspel ontvangt u één week voor de datum dat het spel zal plaatsvinden. Onze pakketten worden met track & trace verzonden naar Nederland en België. Wanneer het pakket is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestiging via e-mail.


Verbeteren van coomunicatie tijdens moordspel

BETAALMOGELIJKHEDEN

U kunt uw bestelling betalen via iDeal, factuur of Paypal. Voor betaling via Paypal worden de aanvullende kosten van Paypal in rekening gebracht. Wanneer u kiest voor het betalen via factuur, dient de betaling eerst op onze rekening te staan, voor wij het pakket verzenden.


MOORDSPEL IN BELGIË

Een moordspel kan ook in België plaatsvinden. Een moordspel in België werkt hetzelfde als in Nederland. U kunt de bestelling op onze website plaatsen door het bestelformulier van uw spel naar keuze in te vullen.


Inhoud moorddossiers voor moordspel

RETOURNEREN DOSSIERS

Wanneer de moord is opgelost en hiermee het moordspel is afgelopen, dient het volledige pakket binnen één week geretourneerd te worden. Voor het retourneren kunt u gebruikmaken van de doos waarin u de materialen heeft ontvangen. U ontvangt bij uw bestelling een reeds gefrankeerd retouretiket voor het terugsturen van het pakket. Hieraan is een track & trace code gekoppeld. Hierdoor kunnen wij zien of het pakket is verzonden.


ANNULEREN

Enkele onderdelen van onze spellen worden op maat gemaakt en materialen in het dossier kunnen na verzending niet opnieuw worden verkocht aan andere klanten. Daarom is de wet "Koop op afstand" niet volledig van toepassing en kan het kosteloos annuleren van de bestelling alleen wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan.

  • Een bestelling die op werkdagen voor 13:00 uur geplaatst is, kan dezelfde werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die op werkdagen na 13:00 uur geplaatst is, kan de volgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.
  • Een bestelling die buiten werkdagen geplaatst is, kan de eerstvolgende werkdag voor 15:00 uur kosteloos geannuleerd worden.

Voor annuleringen die buiten bovengenoemde momenten vallen worden de gemaakte kosten in rekening gebracht wanneer de bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling wordt geannuleerd. Bestellingen die later worden geannuleerd kunnen niet gestorneerd worden. De annuleringskosten voor binnen 14 dagen na plaatsen van de bestelling bedragen:

Voorwaarden kosten
Annulering algemeen € 6,95
Wanneer het pakket is verzonden € 14,95
   

Ook bij het annuleren van een bestelling dient het pakket met dossiers, inhoud en bijbehorende materialen altijd ongeopend geretourneerd te worden. Wanneer wij het pakket ongeopend, onbeschreven, onbeschadigd en in originele staat retour hebben ontvangen bij een annulering binnen 14 dagen, worden slechts de annuleringskosten in rekening gebracht. Wanneer het pakket niet retour wordt ontvangen, wordt altijd een boete in rekening gebracht voor het auteursrechtelijk beschermde materiaal.