Het moorddossier en de database voor een moordzaak onderzoeken tijdens een moordspel thuis

Online of met dossier

Het politiedossier staat online waardoor het moordspel volledig online en op afstand kan plaatsvinden. Het is aanvullend mogelijk het fysieke politiedossier te bestellen. Je ontvangt het politiedossier via post thuis. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden.

Moorddossier voor een moordzaak oplossen tijdens een moordspel

Politiedossier

In het dossier vind je alle benodigde materialen voor het moordonderzoek, zoals de processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verhoren met getuigen en verdachten en het bewijsmateriaal. De materialen in het politiedossier zijn levensecht en gebaseerd op hoe een echt politiedossier in elkaar zit.

De politiedatabase voor het onderzoeken van een moordzaak tijdens een moordspel

Crime database

Elk onderdeel van het politiedossier en de crime database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de crime database zoek je naar mogelijke verdachten en kentekens van voertuigen. Ook kun je de beelden van beveiligingscamera's opvragen en de verhoren met getuigen op video bekijken.

MOORDSPEL VOOR TEAMUITJE OF TEAMBUILDING

Bij elkaar of (online) op afstand
Beschikbaar 7 dagen per week
24 uur per dag


(Online) Teamuitje

Een moordspel is spannend, uitdagend en vooral heel erg leuk om te doen. Wie wil er nu niet als ware rechercheur de bewijsmaterialen uitpluizen en aanknopingspunten opsporen voor het ontmaskeren van een dader? Dit maakt een moordspel van Inspective uitermate geschikt voor een teamuitje. Als team worden jullie volledig opgezogen in een mysterieus verhaal dat ontrafeld moet worden.

Verbeteren van communicatie tussen medewerkers met een spel.

Interactief en crossmediaal

Een moordspel bestaat uiteraard uit de politiedossiers voor het oplossen van de moordzaak, maar dit is lang niet alles. Gedurende het moordonderzoek krijgen jullie toegang tot de zeer realistische online crime database. Hierin zoeken de rechercheurs naar verdachten, bewijsmateriaal, kentekens en beelden van beveiligingscamera's. Een moordspel van Inspective is een zeer realistisch, interactief en crossmediaal evenement.


Crime databank tijdens een moordspel

De lijn tussen werkelijkheid en fictie

De materialen in de dossiers zijn gebaseerd op echte politiedossiers. Tevens tref je in het dossier echte krantenartikelen, foto's, lijkschouwingsrapporten en processen-verbaal. Met behulp van de crime database kun je de video's van de politieverhoren bekijken. Een bon in de portemonnee van een slachtoffer kan zomaar nieuw bewijs opleveren zoals beveiligingsbeelden. Bedrijven die in het dossier ontdekt worden, bestaan echt. Je bezoekt de websites of stuurt het bedrijf een e-mail. Door de zeer realistische ervaring van een moordspel, wordt de lijn tussen werkelijkheid en fictie flinterdun. Wanneer je het telefoonnummer van de dader ontdekt, durf jij hem dan te bellen?


Een moordspel, echt of fictie?

Moordspel voor teambuilding

Naast het feit dat een moordspel gewoon heel erg leuk is om te doen, en een leuk alternatief is voor een escaperoom, is gebleken dat door gebruik te maken van serious gaming, een moordspel ook zeer geschikt is als teambuildingactiviteit. Het resultaat na het oplossen van een moordzaak is het verbeteren van samenspel, leiderschap, persoonlijke motivatie, teamstructuur, initiatiefvorming en individuele groei. Wij gebruiken serious gaming om mensen individueel en in groepsverband uit te dagen. De gedachte is leren en ontwikkelen door te spelen.

Verbeteren van communicatie

Open communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot het oplossen van een moord, net zoals het de sleutel is tot het succes van projecten en relaties binnen jouw bedrijf. Uitdagende teambuildingactiviteiten bevorderen betere communicatievaardigheden bij jouw medewerkers en helpen bij het ontwikkelen van hun vermogen om op een hoger niveau samen te werken. Met leuke teambuildingevenementen kunnen jouw medewerkers dichter bij elkaar komen, wat een grote bijdrage kan leveren aan het creëren van vertrouwen tussen medewerkers.


Crossmediaal spel voor teamuitje

Productiviteit verhogen

Met een uitdagende teambuildingactiviteit leert men effectiever samen te werken. Jow medewerkers zullen verschillende vaardigheden ontgrendelen wanneer zij gezamenlijk de aanknopingspunten binnen een moordspel ontrafelen en de dader ontmaskeren. Deze kennis wordt overgedragen naar de kantooromgeving wanneer jij inziet welke capaciteiten je van jouw medewerkers kunt gebruiken binnen jouw onderneming.


Verbeteren productiviteit medewerkers met een spel.

Teamuitje of teambuilding

Net een target behaald of een groot project afgerond? Dan is het tijd om dit te vieren met het oplossen van een moord.

Moordspel voor teamuitje of teambuilding

Moordspel bestellen

Onze moordzaken kunnen besteld worden voor groepen t/m 100 personen en zijn geschikt voor teams van maximaal 12 deelnemers. Een grotere groep wordt dus in teams van maximaal 12 personen verdeeld. Bekijk hier onze moordzaken. Voor meer informatie of vragen, kun je uiteraard contact opnemen.

Moordspel Blog

 • Een moorddossier met een cadeaubon voor een moordspel

  Moordspel cadeaubon

  Wil jij een moordzaak cadeau geven? Bestel een cadeaubon. De ontvanger kan met de bon zelf een account aanmaken en het moordspel op elk gewenst moment starten. Je kunt ook het fysieke dossier met de cadeaubon bestellen. Je ontvangt het dossier dan inclusief envelop.

  Lees meer...
 • Evidence board en bewijsbord met bewijsmateriaal voor oplossen moordzaak

  Geobsedeerd door true crime?

  Waar je ook komt, overal is er een nieuw - en succesvol - boek, film of serie gewijd aan true crime. Er is ook geen gebrek aan podcasts over true crime, zoals de populaire podcasts ‘Serial’, ‘Dr. Death’, ‘In the Dark’ en ‘Atlanta Monster’.

  Lees meer...
 • Een ontsnapping uit een gevangenis.

  Bijzondere ontsnappingen

  Ontsnappingen uit de gevangenis komen niet vaak voor, maar in sommige gevallen gebruiken gevangenen zeer speciale vaardigheden en sluwheid om toch te kunnen ontsnappen. De meest bizarre ontsnappingen ...

  Lees meer...

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158