MOORDSPEL VOOR TEAMUITJE OF TEAMBUILDING

Bij elkaar of (online) op afstand
Beschikbaar 7 dagen per week
24 uur per dag


(Online) Teamuitje

Een moordspel is spannend, uitdagend en vooral heel erg leuk om te doen. Wie wil er nu niet als ware rechercheur de bewijsmaterialen uitpluizen en aanknopingspunten opsporen voor het ontmaskeren van een dader? Dit maakt een moordspel van Inspective uitermate geschikt voor een teamuitje. Als team worden jullie volledig opgezogen in een mysterieus verhaal dat ontrafeld moet worden.

Verbeteren van communicatie tussen medewerkers met een spel.

Interactief en crossmediaal

Een moordspel bestaat uiteraard uit de politiedossiers voor het oplossen van de moordzaak, maar dit is lang niet alles. Gedurende het moordonderzoek krijgen jullie toegang tot de zeer realistische online crime database. Hierin zoeken de rechercheurs naar verdachten, bewijsmateriaal, kentekens en beelden van beveiligingscamera's. Een moordspel van Inspective is een zeer realistisch, interactief en crossmediaal evenement.


Crime databank tijdens een moordspel

De lijn tussen werkelijkheid en fictie

De materialen in de dossiers zijn gebaseerd op echte politiedossiers. Tevens tref je in het dossier echte krantenartikelen, foto's, lijkschouwingsrapporten en processen-verbaal. Met behulp van de crime database kun je de video's van de politieverhoren bekijken. Een bon in de portemonnee van een slachtoffer kan zomaar nieuw bewijs opleveren zoals beveiligingsbeelden. Bedrijven die in het dossier ontdekt worden, bestaan echt. Je bezoekt de websites of stuurt het bedrijf een e-mail. Door de zeer realistische ervaring van een moordspel, wordt de lijn tussen werkelijkheid en fictie flinterdun. Wanneer je het telefoonnummer van de dader ontdekt, durf jij hem dan te bellen?


Een moordspel, echt of fictie?

Moordspel voor teambuilding

Naast het feit dat een moordspel gewoon heel erg leuk is om te doen, en een leuk alternatief is voor een escaperoom, is gebleken dat door gebruik te maken van serious gaming, een moordspel ook zeer geschikt is als teambuildingactiviteit. Het resultaat na het oplossen van een moordzaak is het verbeteren van samenspel, leiderschap, persoonlijke motivatie, teamstructuur, initiatiefvorming en individuele groei. Wij gebruiken serious gaming om mensen individueel en in groepsverband uit te dagen. De gedachte is leren en ontwikkelen door te spelen.

Verbeteren van communicatie

Open communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot het oplossen van een moord, net zoals het de sleutel is tot het succes van projecten en relaties binnen jouw bedrijf. Uitdagende teambuildingactiviteiten bevorderen betere communicatievaardigheden bij jouw medewerkers en helpen bij het ontwikkelen van hun vermogen om op een hoger niveau samen te werken. Met leuke teambuildingevenementen kunnen jouw medewerkers dichter bij elkaar komen, wat een grote bijdrage kan leveren aan het creëren van vertrouwen tussen medewerkers.


Crossmediaal spel voor teamuitje

Productiviteit verhogen

Met een uitdagende teambuildingactiviteit leert men effectiever samen te werken. Jow medewerkers zullen verschillende vaardigheden ontgrendelen wanneer zij gezamenlijk de aanknopingspunten binnen een moordspel ontrafelen en de dader ontmaskeren. Deze kennis wordt overgedragen naar de kantooromgeving wanneer jij inziet welke capaciteiten je van jouw medewerkers kunt gebruiken binnen jouw onderneming.


Verbeteren productiviteit medewerkers met een spel.

Teamuitje of teambuilding

Net een target behaald of een groot project afgerond? Dan is het tijd om dit te vieren met het oplossen van een moord.

Moordspel voor teamuitje of teambuilding

Moordspel bestellen

Onze moordzaken kunnen besteld worden voor groepen t/m 100 personen en zijn geschikt voor teams van maximaal 12 deelnemers. Een grotere groep wordt dus in teams van maximaal 12 personen verdeeld. Bekijk hier onze moordzaken. Voor meer informatie of vragen, kun je uiteraard contact opnemen.