contact@inspective.nl | Tel: +31(0)88-4080800

Moordspel

MOORDSPEL 1 t/m 4 personen

Tijdens een moordspel voor 1 t/m 4 personen ga je onopgeloste moorden onderzoeken die, door de vondst van nieuw bewijs, door dezelfde dader blijken te zijn gepleegd. Een moordspel voor 1 t/m 4 personen wordt geboekt via de NBRD. Op de website van de NBRD heb je toegang tot de online crime database met hierin de politiedossiers, verdachten en de bewijsmaterialen.

Trust is a dangerous game

trust-is-a-dangerous-game
€ 29,50 per team

VERHAALLIJN
Op 21 mei 2020 is Tim Beckers door een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Op 24 juli 2020 is Coby Klein-Sommers door een woningbrand om het leven gekomen. Op 14 augustus 2020 was Dick Klein, de echtgenoot van Coby, de restanten van zijn huisraad aan het uitzoeken en opruimen. Dick Klein ontdekte een verbrande brief in een fotolijstje. De brief blijkt te zijn geschreven door zijn vrouw Coby. In de brief staat de naam Tim Beckers. Ook schrijft Coby dat als zij door een ongeval om het leven is gekomen, zij is vermoord. Betekent dit dat Tim Beckers ook vermoord is? En zo ja, wat is de connectie tussen deze slachtoffers? Wij hopen dat jij met de dossiers van deze twee zaken, kunt ontdekken wat er met Tim en Coby is gebeurd. En als zij inderdaad vermoord zijn, wie is dan de dader?

DUUR
3-4 uur.

TOEGANG
Je krijgt toegang tot de digitale (online) dossiers welke jij in je eigen tijd kunt onderzoeken. Je hebt toegang tot je de moordzaak hebt volbracht. Je hebt tevens de mogelijkheid de bestelling uit te breiden met het fysieke dossier via post. Wanneer je het fysieke dossier niet direct wenst te bestellen, kun je deze ook op een later moment nog bestellen.

DEELNEMERS
Deze moordzaak is geschikt voor 1 t/m 4 personen.

BESCHIKBAARHEID
Je kunt het moordonderzoek op elk gewenst moment starten door toegang tot de dossiers te bestellen.

BENODIGDHEDEN
Een computer, laptop of iPad met internetverbinding.


KVK: 34231158
Copyright Inspective Crime Games 2020