De Moordzaken

Ontmasker de dader in een realistisch moordonderzoek met toegang tot de politiedatabase met verdachten, auto's, bewijs en beelden van beveiligingscamera's. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het fysieke politiedossier.

Trust is a dangerous game

tdg-1
tdg-1trust-is-a-dangerous-gametdg-2tdg-7tdg-6tdg-4
Verhaallijn Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder. Tim Beckers is twee maanden eerder tijdens ee ...Lees meer

Vanaf: € 29,50 per stuk

4,8/5Bestellen
  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Schrijf jouw ervaring

Verhaallijn

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Tim Beckers is twee maanden eerder tijdens een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen. Betekent de brief van Coby Klein dat ook Tim Beckers vermoord is?

Deze twee zaken leken tot op heden op een noodlottig ongeval. Dankzij de ontdekking van de brief, hebben wij nu het vermoeden dat zowel Tim als Coby zijn vermoord. Ontvang toegang tot de moorddossiers van Tim en Coby, onderzoek de aanknopingspunten en ontmasker de dader.

Duur

1 t/m 4 deelnemers = 3 tot 3,5 uur
5 t/m 8 deelnemers = 2,5 tot 3 uur
9 t/m 12 deelnemers = 2 tot 2,5 uur
Grotere groepen kun je in teams verdelen met maximaal 12 deelnemers per team.

Prijs

1 t/m 4 deelnemers €29,50
5 t/m 8 deelnemers €54,50
9 t/m 12 deelnemers €82,50
13 t/m 25 deelnemers € 162,50
26 t/m 50 deelnemers €322,50
51 t/m 100 deelnemers €639,50

Fysiek dossier

Het volledige politiedossier staat online. Het fysieke dossier is een toevoeging en niet noodzakelijk voor het moordspel. In het bestelformulier kun je aangeven of je ook het fysieke dossier via post wenst te ontvangen en hoeveel dossiers je wenst te ontvangen. De prijs voor het fysieke dossier is € 29,50 per stuk.

Moordzaak oplossen

Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met het bewijs, processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verklaringen van getuigen etc. Ook heb je toegang tot de online crime database waarin je kunt zoeken naar personen, voertuigen en camerabeelden. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren en volg aanwijzingen op het internet. Meer informatie over hoe het moordonderzoek in zijn werk gaat kun je lezen op de Hoe werkt het pagina.

Bestellen

Je kunt deze moordzaak bestellen door hieronder op de knop bestellen te klikken.

Bestellen

Slachtoffers

Foto Tim Beckers
Foto Coby Klein-Sommers

Merk URL : https://nbrd.nl/moordzaken/online-moordzaak-trust-is-a-dangerous-game#moordspelbestellen

4,9/5


Bekijk moordspel

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Vanaf:

4,8/5