moordspel online of fysiek

Moordzaak oplossen

Online of met politiedossier

DE MOORDZAKEN
moordspel online of fysiek

Moordzaak oplossen

Online of met politiedossier

DE MOORDZAKEN

Moordspel thuis

Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met het bewijs, processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verklaringen van getuigen etc. Ook heb je toegang tot de online crime database waarin je kunt zoeken naar personen, voertuigen en camerabeelden. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren en volg aanwijzingen op het internet. Weet jij de dader te ontmaskeren voor hij weer toeslaat? Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het fysieke politiedossier. Een moordspel is ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.

Bekijk de moordzaken

Het moorddossier en de database voor een moordzaak onderzoeken tijdens een moordspel thuis

Online of met dossier

Het politiedossier staat online waardoor het moordspel volledig online en op afstand kan plaatsvinden. Het is aanvullend mogelijk het fysieke politiedossier te bestellen. Je ontvangt het politiedossier via post thuis. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden.

Moorddossier voor een moordzaak oplossen tijdens een moordspel

Politiedossier

In het dossier vind je alle benodigde materialen voor het moordonderzoek, zoals de processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verhoren met getuigen en verdachten en het bewijsmateriaal. De materialen in het politiedossier zijn levensecht en gebaseerd op hoe een echt politiedossier in elkaar zit.

De politiedatabase voor het onderzoeken van een moordzaak tijdens een moordspel

Crime database

Elk onderdeel van het politiedossier en de crime database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de crime database zoek je naar mogelijke verdachten en kentekens van voertuigen. Ook kun je de beelden van beveiligingscamera's opvragen en de verhoren met getuigen op video bekijken.

De moordzaken

Moordzaak oplossen

Heb jij het in je om een moord op te lossen? Met behulp van het politiedossier onderzoek je het bewijsmateriaal, bekijk je de video's van de politieverhoren en volg je de aanwijzingen om de dader te ontmaskeren. Voor het onderzoek krijg je toegang tot de online crime database. Net zoals de FBI kun je in de database zoeken naar verdachten, auto's en beelden van beveiligingscamera's. Met behulp van het politiedossier en de crime database kun jij de moordenaar ontmaskeren.

Ga online of met behulp van het fysieke dossier op zoek naar de dader in een spannend moordspel. Een moordspel is geschikt om alleen of met een team van maximaal 12 personen op te lossen en kan besteld worden voor groepen t/m 100 personen. Iedere deelnemer ontvangt eigen inloggegevens voor de crime database. Hierdoor kun je naar wens je eigen teams indelen en zelfs een competitie-element toevoegen.

Reviews van onze klanten

Moordspel Blog

 • Een moorddossier met een cadeaubon voor een moordspel

  Moordspel cadeaubon

  Wil jij een moordzaak cadeau geven? Bestel een cadeaubon. De ontvanger kan met de bon zelf een account aanmaken en het moordspel op elk gewenst moment starten. Je kunt ook het fysieke dossier met de cadeaubon bestellen. Je ontvangt het dossier dan inclusief envelop.

  Lees meer...
 • Evidence board en bewijsbord met bewijsmateriaal voor oplossen moordzaak

  Geobsedeerd door true crime?

  Waar je ook komt, overal is er een nieuw - en succesvol - boek, film of serie gewijd aan true crime. Er is ook geen gebrek aan podcasts over true crime, zoals de populaire podcasts ‘Serial’, ‘Dr. Death’, ‘In the Dark’ en ‘Atlanta Monster’.

  Lees meer...
 • Een ontsnapping uit een gevangenis.

  Bijzondere ontsnappingen

  Ontsnappingen uit de gevangenis komen niet vaak voor, maar in sommige gevallen gebruiken gevangenen zeer speciale vaardigheden en sluwheid om toch te kunnen ontsnappen. De meest bizarre ontsnappingen ...

  Lees meer...

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158