moordspel online of fysiek

Moordzaak oplossen

Online of met politiedossier

Moordspel thuis
Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met bewijs, foto's, video's van politie verhoren, lijkschouwingsrapport, etc. Ook heb je toegang tot de online database waarin je kunt zoeken naar verdachten, kentekens en beelden van beveiligingscamera's. Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het fysieke politiedossier. De moordzaken zijn ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.

Onze moordzaken


>Hoe lang het moordonderzoek gemiddeld duurt staat telkens bij de moordzaak aangegeven. Hoe lang je daadwerkelijk met het onderzoek bezig bent is afhankelijk van hoe snel jij de informatie leest, of de deelnemers onderling met elkaar de bevindingen bespreken en hoe snel jij de aanwijzingen kunt vinden en de bewijsmaterialen kunt onderzoeken. Dit verschilt daarom per persoon. Een team van 1 t/m 4 personen kan een moordzaak in een avond oplossen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit over meerdere avonden of zelfs weken te verdelen. Je krijgt in eerste instantie drie maanden toegang tot de online crime database of tot je de zaak hebt volbracht. Mocht het even niet uitkomen om aan het moordonderzoek te werken, kun je altijd contact met ons opnemen en wij verlengen kosteloos de toegang tot het politiedossier en de online crime database.

Hoe werkt het?

1. Aanmelden

Kies een moordzaak en meld je aan. Na de betaling ontvang je een bevestiging dat jouw toegang is geactiveerd.

2. Database

Open de crime database. Bekijk de introductievideo met reconstructie en open hierna het online politiedossier.

3. Onderzoek

Bekijk videos van politieverhoren en onderzoek het bewijs. Zoek in de database naar verdachten, kentekens, camerabeelden en informatie.

4. Oplossen

Met het onderzoeken van het bewijs, het controleren van de verdachten en het volgen van de aanwijzingen op internet, kun jij de zaak oplossen.

Online of met dossier

Het politiedossier staat online waardoor het moordspel volledig online en op afstand kan plaatsvinden. Het is aanvullend mogelijk het fysieke politiedossier te bestellen.
Het politiedossier staat online waardoor het moordspel volledig online 
en op afstand kan plaatsvinden. Het is aanvullend mogelijk het fysieke 
politiedossier te bestellen. Je ontvangt het politiedossier via post 
thuis. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden 
dezelfde dag verzonden.
Het moordspel kan volledig online opgelost worden. Het fysieke dossier is slechts een aanvulling wanneer je liever op papier leest of graag het bewijs fysiek wil onderzoeken. Je ontvangt het politiedossier via post thuis. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden.
In het dossier vind je alle benodigde materialen voor het 
moordonderzoek, zoals de processen-verbaal, foto's, 
lijkschouwingrapport, verhoren met getuigen en verdachten en het 
bewijsmateriaal. De materialen in het politiedossier zijn levensecht en 
gebaseerd op hoe een echt politiedossier in elkaar zit.
In het dossier vind je alle benodigde materialen voor het moordonderzoek, zoals de processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verhoren met getuigen en verdachten en het bewijsmateriaal. De materialen in het politiedossier zijn levensecht en gebaseerd op hoe een echt politiedossier in elkaar zit.
Elk onderdeel van het politiedossier en de crime database is zo 
realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de 
crime database zoek je naar mogelijke verdachten en kentekens van 
voertuigen. Ook kun je de beelden van beveiligingscamera's opvragen en 
de verhoren met getuigen op video bekijken.
Elk onderdeel van het politiedossier en de crime database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de crime database zoek je naar mogelijke verdachten en kentekens van voertuigen. Ook kun je de beelden van beveiligingscamera's opvragen en de verhoren met getuigen op video bekijken.