moordspel online of fysiek

Moordzaak oplossen

Online of met politiedossier

DE MOORDZAKEN
moordspel online of fysiek

Moordzaak oplossen

Online of met politiedossier

DE MOORDZAKEN

Moordspel thuis

Word detective in een levensecht moordonderzoek. Voor het moordspel krijg je toegang tot het politiedossier met het bewijs, processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verklaringen van getuigen etc. Ook heb je toegang tot de online crime database waarin je kunt zoeken naar personen, voertuigen en camerabeelden. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren en volg aanwijzingen op het internet. Weet jij de dader te ontmaskeren voor hij weer toeslaat? Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het fysieke politiedossier. Een moordspel is ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.

Bekijk de moordzaken

Een tafel met voodoo pop voor een moordspel
Fatal attraction

4,8/5

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Vanaf € 19,50

per team

Bekijk moordspel
Bewijsmateriaal in een moordspel
Practice makes perfect

4,7/5

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Vanaf € 39,50

per team

Bekijk moordspel
Een fotolijstje dat in brand staat
Trust is a dangerous game

4,9/5

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Vanaf € 29,50

per team

Bekijk moordspel

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158