| Tel: +31(0)88-4080800

Moordspel thuis

Ontvang het politiedossier en ontmasker de dader in een spannend moordonderzoek. Gedurende het onderzoek heb je toegang tot de politiedatabase waarin je verdachten, voertuigen en bewijs kunt opzoeken. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Weet jij de dader te ontmaskeren, voor hij weer toeslaat? Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan online of bij elkaar met het politiedossier. Een moordspel is ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.

Bekijk de moordzaken

Een tafel met voodoo pop voor een moordspel
Fatal attraction

4,8/5

Tijdens een verbouwing ontdekt David Torres een envelop met hierin een brief en rozenketting. Zijn vriendin Lauren heeft hij eerder vermoord in de kofferbak van zijn auto gevonden. Ook Sam heeft ooit eenzelfde envelop ontvangen, de dag voordat hij het levenloze lichaam van zijn verloofde Jennifer in een doos kreeg thuisbezorgd. Wat is de connectie tussen deze slachtoffers?

Vanaf € 19,50

per team

Bekijk moordspel
Bewijsmateriaal in een moordspel
Practice makes perfect

4,7/5

Een kistje met hierin een notitieboek en polaroidfoto's wordt achtergelaten bij een politiebureau. De inhoud van het notitieboek bevat akelige aantekeningen en schetsen van vastgebonden vrouwen. De notities en de foto's brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht. Waarom zijn deze vrouwen ontvoerd en is het laatste slachtoffer te vinden, voor het te laat is?

Vanaf € 39,50

per team

Bekijk moordspel
Een fotolijstje dat in brand staat
Trust is a dangerous game

4,8/5

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder. Waarom is zij vermoord en wat heeft haar moord te maken met de man die tijdens het verkeersongeval om het leven is gekomen?

Vanaf € 29,50

per team

Bekijk moordspel

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158