moordspel online of fysiek

Moordzaak oplossen

Online of met politiedossier

DE MOORDZAKEN
moordspel online of fysiek

Moordzaak oplossen

Online of met politiedossier

DE MOORDZAKEN

Online moordspel

Online Moordspel met politiedatabase waarin je verdachten, voertuigen en camerabeelden kunt opzoeken. Onderzoek het bewijs, bekijk de politieverhoren, controleer de verdachten en volg aanwijzingen op het internet. Een moordspel kun je alleen of met een team oplossen. Dit kan bij elkaar of online op afstand. Je kunt het politiedossier volledig online bekijken of ook het dossier via post bestellen.

Bekijk de moordzaken

Het moorddossier en de database voor een moordzaak onderzoeken tijdens een moordspel thuis

Online of met dossier

Het politiedossier staat online waardoor het moordspel volledig online en op afstand kan plaatsvinden. Het is aanvullend mogelijk het fysieke politiedossier te bestellen. Je ontvangt het politiedossier via post thuis. Bestellingen op werkdagen voor 13:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden.

Moorddossier voor een moordzaak oplossen tijdens een moordspel

Politiedossier

In het dossier vind je alle benodigde materialen voor het moordonderzoek, zoals de processen-verbaal, foto's, lijkschouwingrapport, verhoren met getuigen en verdachten en het bewijsmateriaal. De materialen in het politiedossier zijn levensecht en gebaseerd op hoe een echt politiedossier in elkaar zit.

De politiedatabase voor het onderzoeken van een moordzaak tijdens een moordspel

Crime database

Elk onderdeel van het politiedossier en de crime database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de crime database zoek je naar mogelijke verdachten en kentekens van voertuigen. Ook kun je de beelden van beveiligingscamera's opvragen en de verhoren met getuigen op video bekijken.

Een fotolijstje dat in brand staat
Trust is a dangerous game

4,9/5

Dick Klein vindt een mysterieuze brief van zijn overleden vrouw, verborgen in een fotolijstje. De brief onthult dat haar dood tijdens een woningbrand geen ongeluk was en iets te maken heeft met een verkeersongeval van twee maanden eerder.

Vanaf € 29,50

per team

Bekijk moordspel
Een tafel met voodoo pop voor een moordspel
Fatal attraction

4,8/5

David Torres wacht op zijn vriendin Lauren die na een weekendje weg weer thuis zou komen. Lauren is nergens te bekennen, maar de auto staat wel voor de deur. Wanneer David besluit de auto te onderzoeken, vindt hij Lauren vermoord in de kofferbak.

Vanaf € 19,50

per team

Bekijk moordspel
Bewijsmateriaal in een moordspel
Practice makes perfect

4,7/5

Bij een politiebureau wordt een kistje achtergelaten met hierin een notitieboek en polaroidfoto’s van vastgebonden vrouwen. Het notitieboek en de foto’s brengen het werk van een seriemoordenaar aan het licht.

Vanaf € 39,50

per team

Bekijk moordspel

Moordspel Blog

 • Een moorddossier met een cadeaubon voor een moordspel

  Moordspel cadeaubon

  Wil jij een moordzaak cadeau geven? Bestel een cadeaubon. De ontvanger kan met de bon zelf een account aanmaken en het moordspel op elk gewenst moment starten. Je kunt ook het fysieke dossier met de cadeaubon bestellen. Je ontvangt het dossier dan inclusief envelop.

  Lees meer...
 • Evidence board en bewijsbord met bewijsmateriaal voor oplossen moordzaak

  Geobsedeerd door true crime?

  Waar je ook komt, overal is er een nieuw - en succesvol - boek, film of serie gewijd aan true crime. Er is ook geen gebrek aan podcasts over true crime, zoals de populaire podcasts ‘Serial’, ‘Dr. Death’, ‘In the Dark’ en ‘Atlanta Monster’.

  Lees meer...
 • Een ontsnapping uit een gevangenis.

  Bijzondere ontsnappingen

  Ontsnappingen uit de gevangenis komen niet vaak voor, maar in sommige gevallen gebruiken gevangenen zeer speciale vaardigheden en sluwheid om toch te kunnen ontsnappen. De meest bizarre ontsnappingen ...

  Lees meer...

KVK: 34231158 | © Copyright Inspective Crime Games 2022

© Copyright Inspective Crime Games 2022
KVK: 34231158