fbpx

| Tel: +31(0)88-4080800

MOORDZAAK OPLOSSEN


Thuis alleen een moord oplossen

REALISTISCHE MOORDZAKEN

Tijdens een moordspel van Inspective gaat u met behulp van realistische politiedossiers een aantal cold cases oplossen. Door de ontdekking van nieuw bewijs is gebleken dat meerdere moorden door dezelfde dader zijn gepleegd. U onderzoekt de bewijsmaterialen, bekijkt de politieverhoren op video en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.


SOLO MOORDSPEL THUIS

Tijdens een solo moordspel thuis krijgt u een maand de tijd om een moord op te lossen. Gedurende deze maand heeft u toegang tot de online crime database. Hierin staan de realistische politiedossiers met verhoren, bewijsmateriaal, proces-verbalen, lijkschouwingsrapporten en foto's. Alles dat u in de dossiers aantreft is realistisch. Wanneer u ontdekt dat een bedrijf mogelijke informatie heeft, bezoekt u de website van dit bedrijf en neemt u contact met ze op om deze informatie op te vragen. Telkens wanneer u nieuwe informatie ontdekt, kunt u dit weer controleren in de crime database. U zoekt hier bijvoorbeeld ook naar mogelijke verdachten, controleert kentekens en checkt welke meldingen er bij de politie zijn binnengekomen.


Een verdachte in de crime database

TIJDLIJN EN BEWIJSBORD

Gedurende het onderzoek kunt u zelf een tijdlijn en bewijsbord maken en deze telkens bijwerken met nieuwe ontdekkingen. Een tijdlijn helpt u om een goed overzicht te krijgen van de stappen die de slachtoffers voor hun dood hebben genomen, maar uiteraard krijgt u ook een beter beeld van de dader.


Een tijdlijn voor het oplossen van een moord

MOORDZAAK FORUM

Wanneer u tijdens het onderzoek even vastloopt, is er een online forum beschikbaar. Hier kunt u tips en vragen stellen aan andere rechercheurs of de moordzaak met anderen bespreken.


BESCHIKBAARHEID SOLO MOORDSPEL

Onze moordzaken om solo thuis op te lossen zijn binnenkort beschikbaar. Wij horen graag of u interesse in een solo moordspel heeft. Bij voldoende interesse, kunnen wij deze hopelijk sneller beschikbaar maken. Via onderstaand formulier kunt u ons volledig vrijblijvend informeren over uw interesse. Wij informeren u over de beschikbaarheid op het moment dat de solo moordzaken online komen te staan en u ontvangt dan direct een kortingscode van 20% voor uw eerste moordzaak.


PRIJS SOLO MOORDSPEL

Een solo moordspel kost € 39,50. U ontvangt hiervoor een maand toegang tot het online systeem met de crime database. In het systeem staan de politiedossiers met meer dan 75 documenten, waaronder alle bewijsmaterialen, proces-verbalen, foto's, plattegronden, lijkschouwingsrapport etc. Aanvullend zijn in de database meer dan 100 profielen, auto's, beveiligingsbeelden en bewijsmaterialen op te zoeken. Mocht het u niet lukken om de moordzaak binnen een maand op te lossen, kunt u uw toegang tot de online crime database verlengen met een periode van 1, 2 of 3 weken.


FYSIEK DOSSIER

De politiedossiers van de moordzaak staan in het online systeem. Mocht u ook graag een fysiek dossier ontvangen, zodat u de bewijsmaterialen bijvoorbeeld ook voor uw bewijsbord kunt gebruiken, is het mogelijk om op een later moment het fysieke dossier bij te bestellen. Wij informeren alle spelers tijdig over de beschikbaarheid van de fysieke dossiers.

Realistische politiedossiers voor een moordspel thuis

Aanmelden solo moordspel

Graag horen wij van u of u interesse heeft in een solo moordspel. Bij voldoende interesse kunnen wij de solo moordzaken sneller beschikbaar maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij gebruiken uw e-mailadres slechts voor het informeren over de beschikbaarheid (planning lente 2020). Wanneer wij u informeren over de beschikbaarheid, ontvangt u direct een kortingscode voor 20% korting op uw eerste moordzaak.