contact@inspective.nl | Tel: +31(0)88-4080800

Moordspel

MOORDSPEL VOOR TEAMUITJE OF TEAMBUILDING

Beschikbaar van maandag t/m zondag
10:00 – 23:30 uur


MOORDSPEL VOOR TEAMUITJE

Een moordspel is spannend, uitdagend en vooral gewoon heel erg leuk om te doen. Wie wil er nu niet als ware rechercheur de bewijsmaterialen uitpluizen en aanknopingspunten opsporen voor het ontmaskeren van een dader? Dit maakt een moordspel van Inspective uitermate geschikt voor een teamuitje. Als team worden jullie bijna vier uur vermaakt door volledig opgezogen te worden in een mysterieus verhaal dat ontrafeld moet worden.

Een moordspel van Inspective zorgt voor een uitdagende en spannende teambuildingactiviteit of teamuitje.


Verbeteren van communicatie tussen medewerkers met een spel.

CROSSMEDIAAL

Een moordspel bestaat uiteraard uit de politiedossiers voor het oplossen van de moordzaak. Maar dit is lang niet alles. Gedurende het moordonderzoek krijgen jullie toegang tot een zeer realistisch online crime databank. Hierin zoeken de rechercheurs naar nieuwe aanknopingspunten, bewijsmateriaal, verdachten en kentekens. Via mobiel loggen jullie in op ons systeem en kunnen hier de QR codes op de foto's gescand worden, waardoor meer details ontrafeld worden. Een moordspel van Inspective is een zeer realistisch, interactief en crossmediaal evenement.


Crime databank tijdens een moordspel

DE LIJN TUSSEN WERKELIJKHEID EN FICTIE

De materialen in de dossiers zijn gebaseerd op daadwerkelijke politiedossiers. Tevens tref je in het dossier echte krantenartikelen, foto's, lijkschouwingsrapporten en proces-verbalen. Met behulp van de crime databank kun je de video's van de verhoren door de politie bekijken. Een bon in de portemonnee van een slachtoffer kan zomaar nieuw bewijs opleveren in de vorm van beelden van de beveiligingscamera's. Bedrijven die in het dossier ontdekt worden, bestaan echt. Je bezoekt de websites of stuurt het bedrijf een e-mail. Door de zeer realistische ervaring van een moordspel, wordt de lijn tussen werkelijkheid en fictie flinterdun. Wanneer je het telefoonnummer van de dader ontdekt, durf jij hem dan te bellen?


Een moordspel, echt of fictie?

EEN MOREEL DILEMMA

Na de spannende en indrukwekkende ontknoping is de ervaring niet direct afgelopen. De deelnemers krijgen een moreel dilemma voorgelegd waardoor zij gestimuleerd worden om samen een beslissing te nemen over het lot van één van de slachtoffers. De vraag is uiteindelijk, wat zou jij doen?

MOORDSPEL VOOR TEAMBUILDING

Naast het feit dat een moordspel gewoon heel erg leuk is om te doen, en een leuk alternatief is voor een escaperoom, is gebleken dat door gebruik te maken van serious gaming, een moordspel ook zeer geschikt is als teambuildingactiviteit. Het resultaat na het volbrengen van een moordspel is het verbeteren van samenspel, leiderschap, persoonlijke motivatie, teamstructuur, initiatiefvorming en individuele groei. Wij gebruiken serious gaming om mensen individueel en in groepsverband uit te dagen. De gedachte is leren en ontwikkelen door te spelen.

VERBETEREN VAN COMMUNICATIE

Open communicatie en samenwerking zijn de sleutel tot het oplossen van een moord, net zoals het de sleutel is tot het succes van projecten en relaties binnen jouw bedrijf. Uitdagende teambuildingactiviteiten bevorderen betere communicatievaardigheden bij jouw medewerkers en helpen bij het ontwikkelen van hun vermogen om op een hoger niveau samen te werken. Met leuke teambuildingevenementen kunnen jouw medewerkers dichter bij elkaar komen, wat een grote bijdrage kan leveren aan het creëren van vertrouwen tussen medewerkers.


Crossmediaal spel voor teamuitje

PRODUCTIVITEIT VERHOGEN

Met een uitdagende teambuildingactiviteit leert men effectiever samen te werken. Jow medewerkers zullen verschillende vaardigheden ontgrendelen wanneer zij gezamenlijk de aanknopingspunten binnen een moordspel ontrafelen en de dader ontmaskeren. Deze kennis wordt overgedragen naar de kantooromgeving wanneer jij inziet welke capaciteiten je van jouw medewerkers kunt gebruiken binnen jouw onderneming.


Verbeteren productiviteit medewerkers met een spel.

WERKNEMERS MOTIVEREN

Het organiseren van een teamuitje of teambuildingactiviteiten stuurt een positieve boodschap naar jouw medewerkers. Het zegt dat je geeft om hun successen en persoonlijke groei.

Teamuitjes en teambuildingevenementen die zijn ontworpen om hen te helpen groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, tonen jouw betrokkenheid bij jouw werknemers. Jouw medewerkers zullen jouw investering in hen waarschijnlijk beantwoorden door te investeren in jouw bedrijf.

TEAMUITJE OF TEAMBUILDING

Net een target behaald of een groot project afgerond? Dan is het tijd om dit te vieren door een moord op te lossen.

Een moordspel van Inspective is perfect voor een informele teambuilding of teamuitje waar samenwerken en met elkaar verbinden centraal staan. Wil je graag uw waardering tonen met een leuke en uitdagende activiteit? Boek dan een moordspel voor jouw medewerkers.


Moordspel voor teamuitje of teambuilding

WAARVOOR IS EEN MOORDSPEL GESCHIKT?

  • Teambuilding
  • Teamuitje
  • Tonen van leiderschap kwaliteiten
  • Leren delegeren
  • Assessment van competenties
  • Groep competities

MOORDSPEL BESTELLEN

Bekijk hier onze moordzaken voor teams. Voor meer informatie of vragen, kun je uiteraard contact opnemen.

KVK: 34231158
Copyright Inspective Crime Games 2020